Ostalo

Tony Cetinski o cijepljenju protiv koronavirusa: 'Otvorite Goli otok za nas koji se ne želimo cijepiti pa...

Tony je na svom Facebooku održao javljanje uživo gdje je sa svojim fanovima razgovarao o temi cijepljenja protiv koronavirusa

Tabloid.hr
06.05.2020 15:29

Naš pjevač Tony Cetinski na Facebooku se uživo javio svojim pratiteljima i s njima pričao o trenutno najaktualnijoj temi, temi koronavirusa, točnije cijepljenju protiv nje. "U mojoj je glavi najaktualnija tema cijepljenje . Uopće se više ne bojim korone", rekao je Tony i tako započeo svoj video.

Tony Cetinski

(FOTO: Mario Draušnik)

"Strah me vidjeti taj trenutak kada će krenuti represija i kada će krenuti nasilno cijepiti one koji se ne žele cijepiti. To me jako zanima i plaši. Tko će mene natjerati da se ja cijepim ako neću? Tko hoće, neka se cijepi, ja nemam ništa protiv", nastavio je.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Možete me ušutkati na neko vrijeme, ali cijepiti me nećete sigurno. Otvorite Goli otok za nas koji se ne želimo cijepiti pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte ili nas uspavajte pa nas silom cijepite", dodao je Tony.

Rekao je i da se nada kako mu zbog ovih izrečenih stvari neće zatvoriti Facebook račun jer smatra da jeu demokratskom društvu dozvoljeno o svemu razgovarati."Je li moguće da je sve ovo da bi nas se dovelo pod kontrolu, da bi nas se čipiralo, cijepilo?",pitao je svoje fanove.

Mnogi su ga u komentarima podržali, a javio se i Ivan Pernar koji je odlučio podijeliti njegov video jer ga je, čini se, oduševio.

Tony je prije nekoliko dana sudjelovao i u prvoj Exkluziv live emisiji koja se održala na službenom Instagram profilu Exkluziva.Voditeljica Ana Radišić s njime je razgovarala o životu u karanteni, rođendanu, otkazanim koncertima i supruzi Dubravki, a uskoro saznajte tko nas očekuje sljedeće nedjelje.