Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
iznio svoje mišljenje

Tony Cetinski o cijepljenju protiv koronavirusa: 'Otvorite Goli otok za nas koji se ne želimo cijepiti pa nas s lisicama privedite'

Tony je na svom Facebooku održao javljanje uživo gdje je sa svojim fanovima razgovarao o temi cijepljenja protiv koronavirusa

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Tabloid.hr/ 6.5.2020. u 15:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Naš pjevač Tony Cetinski na Facebooku se uživo javio svojim pratiteljima i s njima pričao o trenutno najaktualnijoj temi, temi koronavirusa, točnije cijepljenju protiv nje. "U mojoj je glavi najaktualnija tema cijepljenje. Uopće se više ne bojim korone", rekao je Tony i tako započeo svoj video. 

Image
Foto: Mario Draušnik
Image
Mario Draušnik

(FOTO: Mario Draušnik) 

"Strah me vidjeti taj trenutak kada će krenuti represija i kada će krenuti nasilno cijepiti one koji se ne žele cijepiti. To me jako zanima i plaši. Tko će mene natjerati da se ja cijepim ako neću? Tko hoće, neka se cijepi, ja nemam ništa protiv", nastavio je. 

"Možete me ušutkati na neko vrijeme, ali cijepiti me nećete sigurno. Otvorite Goli otok za nas koji se ne želimo cijepiti pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte ili nas uspavajte pa nas silom cijepite", dodao je Tony.

Rekao je i da se nada kako mu zbog ovih izrečenih stvari neće zatvoriti Facebook račun jer smatra da je u demokratskom društvu dozvoljeno o svemu razgovarati. "Je li moguće da je sve ovo da bi nas se dovelo pod kontrolu, da bi nas se čipiralo, cijepilo?", pitao je svoje fanove.  

Mnogi su ga u komentarima podržali, a javio se i Ivan Pernar koji je odlučio podijeliti njegov video jer ga je, čini se, oduševio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

>>Tony Cetinski u prvom Instagram Liveu Exkluziva progovorio o bolesti supruge: 'Sve nas je ovo osvijestilo, više približilo vjeri'

Tony je prije nekoliko dana sudjelovao i u prvoj Exkluziv live emisiji koja se održala na službenom Instagram profilu Exkluziva. Voditeljica Ana Radišić s njime je razgovarala o životu u karanteni, rođendanu, otkazanim koncertima i supruzi Dubravki, a uskoro saznajte tko nas očekuje sljedeće nedjelje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
gdje je nestala?

Sjećate se bivše supruge Nike Kranjčara? Samozatajna Simona nakon razvoda povukla se iz javnog života, a sreću pronašla u odvjetniku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba