Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
oglasio se

Tony Cetinski: Odgovaram za svaki svoj postupak u životu pa i za ovaj

Tony Cetinski na društvenoj se mreži obratio fanovima i medijima nakon nesreće kada je 3. studenog naletio na Ibrahima Kevljanina.

Image
Foto: Dusko Marusic/Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Tabloid.hr/ 15.11.2017. u 9:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tony Cetinski prije dva tjedna svojim je Mercedesom naletio na Ibrahima Kevljanina u Rovinju. Tony se na društvenoj mreži obratio medijima, ali i članovima svoje obitelji.

"Molim medije da ne iznose poluinformacije u vezi okolnosti nesreće kao ni nepotpune i neslužbene rezultate obdukcije i vještačenja jer na taj neprofesionalan način ne činite ništa pametnoga kako bi olakšali niti jednoj od obitelji već samo nanosite bol svima. 
Strpimo se da se istraga privede kraju i da se utvrde sve relevantne činjenice tog nesretnog događaja", piše na početku svog posta Tony te je dodao: 


"Molim čak i članove moje obitelji da ne komentiraju neslužbene informacije jer smo već svjedočili manipuliranjima izrečenim i neizrečenim. Ponavljam da mi je u interesu kao čovjeku da se dobro rasvijetli sve što se desilo i prije mog nailaženja na tijelo I.K. kao i sam trenutak nesretnog događaja jer je mojoj duši i dušama obitelji Kevljanin to najvažnije.", nastavio je Tony. 


"Siguran sam da će institucije dati vrlo precizan odgovor kako i u kojem trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. te što je uzrokovalo tome da je isti ležao na cesti prije mog ulaska u dio ulice na kojoj je ležao. Ja sam spreman odgovarati za svaki svoj postupak u životu pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv ali ovakve insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenju javnost u zabludu.", napisao je Tony. 

Pročitajte još: 

-->Tony Cetinski za RTL: 'Shrvan sam, ne znam kako ću se vratiti na scenu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP ILI FLOP?

Štuke u šlagu: Isprobali smo recept Josipe Lisac koji je podignuo veliku prašinu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba