Ostalo

Tony Cetinski oglasio se nakon izjave s koncerta, sve komentirao i organizator: 'Mogu samo reći da je car'

Glazbenik je demantirao da je rekao ono o čemu su pisali srpski mediji. Iznio je svoju verziju priče i publici se ispričao zbog nesporazuma

A.Š.
01.09.2022 13:15

Nakon što su srpski mediji objavili kako je Tony Cetinski održao koncert u crnogorskom gradu Bar te kako je tijekom koncerta rekao: "Budući da je koncert platila Turistička organizacija Crne Gore, a ne vi, koncert je za vas besplatan, tako da vam večeras neću otpjevati moja tri skupa hita", oglasio se naš glazbenik i takve napise demantirao. To se sve odvilo na nastupu u sklopu manifestacije "Ljeto sa zvijezdama". Tony se nekoliko sati nakon objave javio na Facebooku i objasnio što se zaista dogodilo.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Dogodila se tehnička greška, tehničar na razglasu nije shvatio da je moj silazak s bine bio poziv na bis, pa je umjesto mog povratka na pozornicu, publici puštena glazba što je sugeriralo kraj koncerta. I mom bendu i meni je žao zbog nastalog nesporazuma. Volim vas sve i vidimo se na nekom od idućih koncerata", stoji u objavi Tonija Cetinskog. Glazbenik je razjasnio što je točno rekao, a to je glasilo: "Sada idu najskuplje, a budući da koncert plaća Turistička zajednica, za vas je besplatno". U komentarima se javio i organizator koncerta napisavši:

"Kao glavni organizator koncerta potvrđujem sve što je Toni rekao. Imao sam tu čast osobno ga upoznati i s njim provesti određeno vrijeme. Mogu samo reći da sam znao da je car, ali nisam znao da je baš toliki car. Sve najbolje u budućem radu i vidimo se opet u baru nekom drugom prilikom. Živjeli", napisao je organizator Ivan Kovač .