Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
kratko i jasno

Tony Cetinski za RTL se oglasio o kupovini lažnih covid potvrda

Glazbenik je otkrio da nije kupio lažnu potvrdu niti se cijepio

Image
Foto: Reximages/PIXSELL
B.M./ 29.9.2022. u 14:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tony Cetinski kratko je za RTL poručio da nije kupio potvrdu niti se cijepio. Nakon što je USKOK objavio detaljno priopćenje u kojem opisuje kako su se medicinska sestra i još 11 ljudi organizirali s prodajom lažnih covid potvrda, oglasio je glazbenik.

Naime, među korisnicima nemedicinskih usluga medicinske sestre navodno se našao i Tony Cetinski. No, Tony to demantira i kratko poručuje: "Nisam se cijepio niti sam kupio potvrdu". Pjevač svoje stavove nije skrivao tijekom pandemije pa ne čudi što je i sada kratko i jasno poručio što je na stvari. Inače, uskoro je danas objavio, između ostalog i ovo:

"Na temelju neistinitih upisa su za ukupno 232 osobe neosnovano izdane EU digitalne Covid potvrde čime su I. do XII. okr. pribavili nepripadnu imovinsku korist od najmanje 24.440 eura i 12.370 kuna koji novac su međusobno podijelili, dok je II. okr. na opisani način sebi pribavio i nepripadnu materijalnu dobit od 4.100 eura i 24.400 kuna. USKOK je sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu predložio određivanje istražnog zatvora protiv petero okrivljenika", zaključujue USKOK.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
bravo cure!

Lana, Nives, Katarina! Ove poznate Hrvatice ponosno pokazuju svoj celulit i daju realnu sliku ženskog tijela!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba