Ostalo

Tony Cetinski otkrio o čemu to sanja

Pjevač kaže kako se nada da ljudi nikad neće prestati sanjati o boljem sutra

Tabloid.hr
05.02.2018 14:02

Život iz snova, TonyCetinski glazbenik i čovjek, koji uvijek navodi ljubav kao svoj pokretač i životni moto, otpjevao je u svojoj novoj pjesmi 'Kao u snu'.

'Snovi postoje da bi se sanjali, no nisu svi snovi lijepi.Ova je pjesma ipak jedan od mojih lijepših snova. Zato će se po njoj i album zvati 'Kao u snu'. Nemojte nikada prestati sanjati o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, a ja vam želim da vam se ispune najbolji snovi, baš kao što su se ispunili i meni.', rekao Tony.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Glazbu i tekst pjesme 'Kao u snu' potpisuje Amil Lojo, aranžman je djelo Marka Vojvodića, dok glazbenu produkciju zajednički potpisuju TonyCetinski i Igor Ivanović.

I ovim singlom, kao i u slučaju posljednjih 'Laku noć' i Nemam sreće s tobom, koji su i dalje među najemitiranijim pjesmama, Toni pokazuje kako mu motiva ne nedostaje.

Istodobno, svoju neiscrpnu energiju i svježinu, pretače u koncerte koji su za sve posjetitelje jedinstveni glazbeni doživljaji, kojima se stoga, bez obzira gdje nastupao, uvijek rado vraćaju.