Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Svaka čast

Tony Cetinski pokrenuo humanitarnu lavinu za obitelj koja je ostala bez doma: 'Vežem se za ljude'

Tony Cetinski, inspiriran RTL-ovom emisijom 'Potraga', odlučio je pokrenuti humanitarnu akciju za obitelj Mujkanović Krmelić

Tabloid.hr/ 23.2.2019. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovo je dan koji će obitelj Mujkanović Krmelić pamtiti do kraja života, a sve je počelom RTL-ovom emisijom Potraga.

"Ja se dosta vežem za ljude, a oni su isto jedna normalna obitelj koja je prošla to što je prošla, osjećam se dirnuto, kao da sam član njihove obitelji i tako ću se ponašati dok god bude trajala akcija i nakon toga", ispričao je pjevač Tony Cetinski kojeg je dirnula priča RTL-ove emisije 'Potraga' o zagrebačkoj obitelji koja je na prevaru ostala bez krova nad glavom.

Odlučio je mami Snježani, tati Admiru i njihovoj djeci prirediti veliko iznenađenje- i upoznati ih osobno- i to baš na dan kada ovaj par slavi obljetnicu svoje ljubavi. Poznati je pjevač odlučio pridružiti se Potrazi i pomoći, a dosadašnje reakcije iznenadile su našu Marijanu Čikić čija je priča pokrenula lavinu.

"Nismo uopće očekivali da će se dogoditi akcija, samo samo htjeli prikazati njihovu situaciju, ali se javio Tony", objasnila je Marijana.

Tony je tako odlučio skorašnji koncert, kojim najavljuje turneju, posvetiti svojim novim prijateljima.

"Neopisiva radost i sreća. Napokon ti netko hoće pomoć i to netko tko ti nije dužan pomoći", komentira tata Admir.

"Koncert je bio planiran za medije i fanove, ali oni su mi uzeli primat jer su oni moji najveći fanovi, zapravo, ja sam njihov najveći fan", tvrdi pjevač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tony je pozvao i svoje kolege da se priključe akciji koju je nazvao "Sav drhtim". U međuvremenu, novac se polako skuplja i svaki dan za obitelj Mujkanović Krmelić daje sve više nade u sretan završetak. 

"Dođite, priključite se akciji i uplatite koliko možete. Znate da će taj novac doći u dobre ruke i da će se nešto dobro s tim učiniti", poručio je Tony.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIKA ANTOLOS

Bivšu Feminnemku spasila je vjera, a napokon je progovorila o neobičnom braku s ruskim poduzetnikom: 'U korektnim smo odnosima'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba