Ostalo

Tony Cetinski presadio kosu i odlučio govoriti o tome: 'Već dugo sam imao želju'

S obzirom na to da velik broj muškaraca koji se podvrgnu ovakvom zahvatu nerado govore o tome, Tony je napravio iskorak i odlučio priznati

L.K.
30.11.2021 11:00

Pjevač Tony Cetinski odlučio se napokon napraviti dugopriželjkivanikorak. Naime, 52-godišnji pjevač je odlučio otići natransplantacijukose, što je podijelio sa svojim obožavateljima na svom službenom Instagram profilu. Tim povodom je čak i podijelio nekoliko fotografija na feedu i Storyjima koje su nastale za vrijeme izvođenja zahvata.
Kako je napisao preko fotografije koja je objavljena na Instagram Storyju -"Nije kako se čini, malo glumim da me boli".

Tony Cetinski

(FOTO: Instagram)

"Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše. Iskreno se veselim rezultatima!", napisao je Tony Cetinski u opisu fotografije podijeljene na Instagramu.

Ubrzo su se javili i njegoviobožavatelji koji su nestrpljivi i kažu kako ne mogu dočekati vidjeti rezultat ovog zahvata.

"Sretno idolu Tony pametno si to napravio,jedva čekam da vidim rezultate hoće li narasti kosa. Svaka ti čast na tome kralju budi uvijek tako nasmijan i sretan", "Bravo Tony i sretno", "Samo naprijed", samo su neki u nizu komentara podrške pjevaču.

S obzirom na to da velik broj muškaraca koji se podvrgnu ovakvom zahvatu nerado govorio tome, Tony je napravio iskorak i odlučio priznati. Čak su i neki obožavatelji u komentarima zainteresirani za cijenu samog tretmana.

Tony Cetinski

(FOTO: Robert Anic/PIXSELL)

Ipak, nije Cetinski jedini poznati Hrvat koji je odlučio ovo napraviti. Svojevremeno se šuškalo kako su isto učinili i nogometne legende Slaven Bilić i Igor Štimac .

Slaven Bilić

(FOTO: Matija Habljak/Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Uz njih, brojne svjetske zvijezde, su presadile kosu.

Igor Štimac kosa

(FOTO: Sanjin Strukic/Luka Stanzl/PIXSELL)

Neki od njih su i bivši nogometaš David Beckham , glumac Billy Bob Thornton , glumac Matthew McConaughey , pjevač Bono Vox i brojni drugi. Izgleda kako doba presađivanja kose kod brojnih muškaraca tek dolazi.