Ostalo

Tony Cetinski progovorio o jednoj svojoj odluci: 'Tada nisam bio ni svjestan koliko sam dobar potez napravio'

Glazbenik je posjetio otvorenje jedne poliklinike, gdje je stigao kako bi podržao svoje prijatelje.

B.M.
30.09.2022 08:00

Glazbenik Tony Cetinski dugogodišnji je prijatelj doktora Rotima, a na čijem se otvorenju poliklinike pojavio kako bi ga podržao u novootvorenom prostoru. "Privatno se poznajemo dugi niz godina, a suradnju nastojimo svesti na minimum, da nikad ne dođem u njegove ruke, ali lijepo je imati takvog prijatelja. Imati nekog tko će priskočiti bez rezerve. On je čovjek koji se javlja u dva, tri ujutro ako treba. To je možda i najvažnije, ta ljudska strana koju posjeduje", ispričao nam je Cetinski.

Budući da se bavi estradom i dugi niz godina pjeva i nastupa, zanimalo nas je koliko uspijeva provoditi zdrave navike i živjeti na neki drugačiji način. "Kad smo na terenu, kada se svira, onda je to jako teško. Može se, ali teško je odbiti nekog tko je dobar domaćin. Nedavno smo bili u Makedoniji i ja možda ne bi trebao nešto papreno jesti, ali moraš probati i tako. Neke stvari je teško držati u disciplini kad ste na terenu, ali tijekom faze u studiju onda čovjek može biti u ritmu koji je lakše izvediv".

Njegova supruga Dubravka , s druge strane, nema problema s održavanjem zdravog ritma života. "Ona je mlada još i drži svoje tijelo u kondiciji", rekao nam je Cetinski. Oboma je selidba iz Zagreba u Istru, u manju sredinu, puno značila za zdravlje. "Tada možda nisam bio ni svjestan koliko sam dobar potez napravio, ljudi su mi to znali govoriti, no ja nisam bio svjestan. Odlučio sam otići i povući se u jedno prekrasno selo u centralnoj Istri. Moram reći da ne mogu naći nijednu manu tom životu. Kad ti je lijepo, svejedno tražiš nešto što nije idealno, no priroda nadomješta sve. Kad kombiniramo s Rovinjom i Opatijom, kad se zaželiš ljudi, onda odlaziš među ljudima. Nakon trećeg dana ti se već na selu dobro napune baterije i spreman si ići dalje", zaključio je Tony.