Ostalo

Tony Cetinski proslavio rođendan i pokazao uspješan rezultat transplantacije kose: 'I samo je jedna želja'

Glazbenik je proslavio 53. rođendan, potom otkrio da je bilo i želja te pokazao rezultate transplantacije kose kojoj se nedavno podvrgnuo

A.Š.
01.06.2022 18:45

"I samo je jedna želja. Nema druge", rekao je Tony Cetinski prije nego je puhnuo u rođendansku svjećicu. Naime, glazbenik slavi 53. rođendan, a proslava je bila vrlo skromna usporedno s onom koju je organizirao prije tri godine, za 50. rođendan. Ovaj je dan proveo radno što je otkrio kada je na Instagram Storyju napisao: Novi singl snimljen na rođendan", a potom objavio i snimke kako su ga njegovi suradnici dočekali u studiju. Ono što se može primijetiti na društvenim mrežama je i to da je postupak transplantacije kose, kojem se podvrgnuo prošle godine, prošao odlično jer vlasi sada ima napretek.

"Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što zbog toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe naše. Iskreno se veselim rezultatima!", napisao je Cetinski prošle godine na Instagramu pozirajući uz liječnicu koja je odradila postupak presađivanja. Za Jutarnji.hr otkrio je kako je postupak trajao jedan dan, odnosno na operaciji je bio od 8 do 18 h. "Netko tko ima više za popunjavanje ide na nekoliko tretmana", naglasio je tada.

U kolovozu prošle godine postao je djed, njegov 24-godišnji sin iz prvog braka s Antonelom Butigan dobio je kćer Elenu, čime se glazbenik pohvalio na društvenim mrežama.

"Što reći? Nemam riječi. Djeca su sunce naših života, na koje moramo posebno paziti u ovim ludim vremenima. Sve vas ljubi nono Tony", napisao je glazbenik koji je na svojem službenom profilu na Instagramu s obožavateljima podijelio lijepe vijesti.