Ostalo

Tony Cetinski u prvom Instagram Liveu Exkluziva progovorio o bolesti supruge: 'Sve nas je ovo...

Emisiju "Exkluziva" danas ste mogli pratiti na službenom Instagram profilu gdje je Ana Radišić uživo razgovarala s Tonyjem Cetinskim

Tabloid.hr
03.05.2020 18:54

Danas steumjesto pred malim ekranima, "Exkluziv"mogli pratiti uživo na Instagram profiluemisije .Voditeljica Ana Radišić ugostila je glazbenika Tonyja Cetinskog i s njime razgovarala o životu u karanteni, rođendanu, otkazanim koncertima, supruzi Dubravki i još mnogo toga.

Tony je zbog koronavirusa morao otkazati koncert u zagrebačkoj Areni , ali to ga nije obeshrabrilo. "U najvećoj špici korone karte suse i dalje prodavale, ali zato ćemo koncert nadoknaditi novim datumom. Najvažnije mi je bilo da su svi zdravi i živi dok ovo sve ne prođe. Nije mi bilo teško otkazati Arenu", rekao je Tony.

Sa suprugom je u karanteni u Istri gdje je, kaže, uživao ali nedostajali su mu roditelji koji su u Rovinju te djeca, sin Christian i kći Pija . "Cijelo vrijeme komuniciram sa svojima online, ali nije to isto. Drago ti je da ih vidiš i čuješ preko telefona, ali postoji ta nemoć da se zagrlite", ispričao je.

I pjevač je kao i svi mi u ovih nekoliko mjeseci proživljavao lijepe, ali i teške trenutke, pogotovo nakonšto je njegova supruga Dubravka doživjela moždani udar, no iz svega je izvukao samo ono pozitivno . "Sve nas je ovo osvijestilo, više približilo vjeri,prizemljiloi sudbinski dovelo do novih druženja. Kao da nas je sve ovo dodatno produhovilo",zaključio je.

Osim što se u karanteni bavio vrtlarstvom , pronašao je još jedan način kako se zabaviti, a i povezati s fanovima. "Koristio sam aplikaciju gdje sam s fanovima pjevao duete i tu smo se odmah i družili", rekao je te dodao i na koji način je vježbao.

"Vježbam malo, neću lagati, ali dobro se držim. Kad uloviš lopatu pa odeš u polje pa te boli svaki mišić... Osjetio sam dosta mišića koje do sad nikada nisam u radu oko kuće i u kući i u polju", rekao je Ani Radišićna službenom Instagram profilu Exkluziva .