Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
otkazao je koncerte

Tony Cetinski za RTL: 'Shrvan sam, ne znam kako ću se vratiti na scenu'

Tony je eksluzivno Ružici Đukić ispričao zašto nije bio na sprovodu, vozi li auto nakon nesreće, ali i da je otkazao dogovorene koncerte

Ružica Đukić/ 10.11.2017. u 9:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pjevač Tony Cetinski proteklog je petka udario u tijelo muškarca koje je ležalo na kolniku. U četvrtak je održan pogreb 62-godišnjaka, iz milja zvanog Brace. 

Pred kamere i publiku i dalje ne može. Šest je dana prošlo od kada je Tony Cetinski doživio najveći šok u svom životu. Od tada, kaže, nijednu noć nije normalno usnuo. 

Danas je na rovinjskom groblju održan njegov sprovod. Malo tko bi skupio snage i u ovakvim okolnostima došao na sahranu. Tony je, kaže, dugo premišljao što napraviti. 

"Razmišljao sam doći, međutim nisam mogo skupiti snage. Ne mogu. Skršen sam. Nisam uopće niti u Rovinju, niti u Istri i nisam dobro", dodaje pjevač.

"Ne želim da se nikome desi ovo što se desilo meni, čak ni onima koji se usude grozne stvari insinuirati".

Vjernik je, kaže, i nije toga dana imao nikakav loš predosjećaj.

"Očito je to bio taj trenutak namijenjen sudbinski da ja tad baš prođem tu. Baš sam, cijeli život sam - u nekom strahu od tih automobila jer to je nešto što čovjek samo misli da kontrolira potpuno", povjerio se Tony.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako je objavljeno da će se, zbog potpisanih ugovora, 11. studenog pojaviti na koncertu u Zurichu – on je i taj koncert otkazao.  

"Ne znam kako ponovno stati na pozornicu. Nema druge. Ja moram pokušati ići dalje, moram živjeti, moram se baviti ovim poslom", otkrio je. 

Možda mu glazba bude utjeha koja mu je toliko potrebna.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PREKRASAN INTERIJER

Vlaho Arbulić pokazao svoj dnevni boravak, a onda njegovu i Tatjaninu spavaću sobu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba