Ostalo

Topolanek: "Ja sam ovaj golać"

Bivšeg češkog premijera je odala narukvica koju nikad ne skida s ruke nakon čega je priznao da je on muškarac s fotografije.

M.K.S.
06.06.2009 08:41

PRAG - Goli muškaraca koji se šeće među polugolim djevojkama kod bazena Berlusconijeve vile je bivši češki premijer Mirek Topolanek. To je sam priznao nakon što je paparazzo fotografije objavio španjolski list El Pais.

Topolaneka su prepoznali češki novinari po narukvici koju stalno nosi. Lica osoba na fotografijama su zatamnjena, no vidi se da su političari bili u prilično opuštenom raspoloženju u drštvu veoma mladih djevojaka. Neke od njih su tek napunile 18 godina.

Topolanek tvrdi da su mu fotografije smjestili ljevičarski mediji baš pred izbore za Europski parlament.

Objavljivanje fotografija s Berlusconijevih orgija je sud u Italiji zabranio, no objavljene suu Španjolskoj. I prije nego što su objavljenetalijanski mediji su objavili svjedočanstva djevojaka koje su bile na Sardiniji, a prema kojima je Berlusconi na druženjepozvao 50-tak mladihdjevojaka. Jedna od njih je Letizia Noemi koja tada navodno nijebila ni punoljetna, a pozvao ju je osobo Berlusconi. On joj je potom za 18-ti rođendan darovao skupocjenu ogrlicu.