Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZAGREBAČKI GEPPETO

Tranzistor i tipkovnica oko vrata kao ukras!

Nekom su smeće, a nekome plemenita sirovina! Razbijenim i zaboravljenim tranzistorima, tastaturama, matičnim pločama, udahnut je novi život! Umjesto da leže negdje na smetištu, postali su sastavni dio modnih dodataka, a neki su čak pretvoreni i u - cipele.

RTL/ 27.8.2012. u 18:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Blokovi, rokovnici, kutije, torbice i cipelice. Za sve ovo bez problema možemo reći da je smeće – elektronsko smeće kojem je Branko udahnuo posve novi život. I zato ovaj umirovljeni RTV serviser poprilično podsjeća na Pinokijeva Geppeta.

Stare tastaure sad su nove kutije za olovke. Prastare matične ploče sad su ultra zabavni rokovnici. Kondenzatori, procesori i sva ostala sitna bića koja čuče u našim računalima i televizorima sad su moderne naušnice, ogrlice, privjesci. Torbica je pak priča za sebe, a svaka prava dama zna da određena torbica zahtjeva i pripadajuće joj štiklice.

"One nisu u funkciji iako je ženski dio publike htio, svaka žena koja je vidjela je bila oduševljena i htjela je probati, ali one nisu nosive. Više ovako kao ukras služe", kazao je BrankoGrežovinec.

Svi ti ukrasi, nosivi ili nenosivi imaju istu svrhu – očuvanje planete.

No, kad taj otpad dođe u Brankove ruke, tada postaje koristan, no, na žalost, nije na prodaju, barem ne za sad.  

Više pogledajte u prilogu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Petra Meštrić za RTL.hr

Velika ispovijest najzgodnije hrvatske liječnice: 'Nastavit ću se boriti za svojih pet minuta slave'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba