Play ponuda
Play ponuda
SUĐENJE NA BAHAMIMA

Travolta svjedočio o ucjeni

Dvojac s Bahama je navodno od obitelji Travolta tražio 25 milijuna dolara u zamjenu za neobjavljivanje fotografija mrtvog tijela Jetta Travolte.

M.K.S./ 1.10.2009. u 7:53
Play ponuda

NASSAU - Američki glumac John Travolta i njegova supruga Kelly Preston su u srijedu svjedočili na sudu na Bahamima o ucjeni koja je pokušana nakon tragične smrti njihova sina Jetta Travolte početkom godine na tom otočju.

Oni tvrde da su medicinski tehničar Tarino Lightbourne i bivši senator te države Pleasant Bridgewater nakon kobnog događaja pokušali iznuditi 25 milijuna dolara. Prijetili su mu objavljivanjem fotografija mrtvog tijela, ali su mu rekli i da će u javnost pustiti dokumente koji pokazuju da Travolta nije htio da se dječaka odveze u lokalnu bolnicu nego je tražio njegovo prebacivanje u SAD.

"Pojavile su se priče koje impliciraju da je njegova smrt bila planirana te da sam ja na neki način za to odgovoran", izjavio je pred sudom Travolta.

Dječak je ipak prebačen u lokalnu bolnicu, a Travolta pojašnjava da je tražio njegovo prebacivanje u SAD jer se nadao da bi mu se moglo pomoći.  

Glumac se nakon pokušaja iznude obratio policiji. Suđenje je započelo prije desetak dana i pretpostavlja se da će trajati još nekoliko tjedana.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Play ponuda

Više s weba