Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEOBIČNA STRANA HRVATSKE

Tražite posao? Evo nekoliko bizarnih prijedloga!

Na tržištu rada u posljednje vrijeme ipak nije sve tako sivo. Tome svjedoče brojni, u najmanju ruku zanimljivi oglasi objavljeni na portalu MojPosao.

Image
Foto: Photos
M.L./ 29.9.2011. u 13:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tijekom protekle dvije godine među više od 18 tisuća oglasa za radna mjesta objavljena na portalu MojPosao neki su se izdvojili po svojoj neobičnosti.

Tako se, između ostalog, traže dizajneri vatrometa, rukometaši, vodiči za noćni život ili dating koordinatori.

Od trenutno aktivnih oglasa zasigurno je najzanimljiviji onaj za dizajnera vatrometa, a uključuje dizajniranje, pripremu i izvođenje vatrometa i scenskih efekata. Uz visoku stručnu spremu obavezno je i napredno poznavanje engleskog i njemačkog jezika.

Pored oglasa za crtača animacija u Velikoj Gorici, u kojem se tražilo pet godina radnog iskustva, ove je godine objavljen i oglas za dating coordinatora. Radilo se o koordiniranju promotivnih aktivnosti za jedan portal koji se bavi spajanjem ljubavnih parova.

Zanimljivih oglasa bilo je i prošle godine, a ističu se oni za vodiča za noćni život. Radno iskustvo ovdje nije bitno, ali se traži dobro poznavanje engleskog jezika.

Ako ste nezadovoljni svojim poslom, zasigurno se među ovim brojnim zanimljivim ponudama može naći nešto što će vam odgovarati.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
skromni nogometaš

Tko je novi Hajdukov heroj? Dario Melnjak godinama ljubi samozatajnu Grkinju, upoznali su se sasvim slučajno

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba