Play ponuda
Play ponuda
MORSKE RADOSTI

'Tri gracije iz Kroacije': Andrea, Mia i Domenica uživaju na Korčuli, nedostaje im novopečena majka Hana Huljić Grašo

Mia Dimšić, Andrea Andrassy i Domenica uživaju u Veloj Luci na Korčuli, a jedino im nedostaje Hana Huljić Grašo

Image
Foto: Instagram
A.Š./ 1.8.2022. u 16:45
Play ponuda

Prijateljstvo je to koje je postojano unatoč tome što više-manje sve žive na različitim lokacijama, a ima li bolje prilike za druženje od ljetovanja? Spisateljica i influencerica Andrea Andrassy te glazbenice Domenica i Mia Dimšić trenutačno se druže na Korčuli, a time se jedna od njih pohvalila na društvenim mrežama. "Tri gracije iz Kroacije", "lijepe ste i talentirane cure, 'ajmo jedan hit", "tri palme na otoku sreće", pisali su im obožavatelji.

Ovo je pravo vrijeme za odmor i morske radosti na jednom od najpopularnijih hrvatskih otoka. Domenica je tamo rodom dok Mia i Andrea vole doći prijateljici u posjet, a jedino im je nedostajala glazbenica Hana Huljić Grašo koja je prije dva tjedna rodila djevojčicu Albu stoga ne čudi što je izostala s druženja. Andrea je već nekoliko dana na Korčuli pa je nedavno uhvaćena u društvu Huljićeva sina Ivana. Da je prijateljstvo snažno i postojano dokazale su fotografije gdje jedan u drugoga gledaju sa sjajem u očima, a izgleda kako su ovo druženje djevojke odlučile zadržati isključivo u ženskom krugu.

Njih četiri druže se već godinama, a nerijetko fotografije iz izlazaka osvanu na društvenim mrežama. Miji su najveća potpora tijekom Eurosonga bile upravo one, a da su lojalne prijateljice dokazale su u lučaju Hanine veze s glazbenikom Petrom Grašom, ali i njezine trudnoće.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba