Ostalo

Trkač s gas maskom izazvao masovnu histeriju

Jedan Amerikanac svakodnevno vježba s posebnom opremom na sebi kako bi što prije smršavio. No, jedno jutro dok je uobičajeno trčao svojim gradom s gas maskom na licu izazvao je sveopću paniku.

S.K.
04.12.2011 17:56

So Long Hoang iz San Josea svaki dan trči svojim gradom kako bi se održao u formi i izgubio koji kilogram viška. No, za razliku od ostalih 'trkača' 29-godišnjak nosi specijalnu gas masku i posebno odijelo kako bi maksimalizirao učinak svog vježbanja.

Međutim, posebna oprema je zbunila građane ovog američkog grada te su odmah pozvali policiju, vatrogasce i specijalce bojeći se za vlastite živote.

Naime, oni su pretpostavili kako se upravo sprema teroristički napad te da je muškarac s gas maskom na licu podmetnuo eksploziv u jedan poštanski sandučić.

Hoang nakon što je stigao u svoj stan i upalio televizor shvatio je da je on taj terorist kojeg cijeli grad traži.

On nije mogao vjerovati da je izazvao masovnu histeriju noseći posebnu opremu za trčanje, te je odmah pozvao policiju i ispričao im svoju priču.

Navodni eksploziv kojeg je ubacio u poštanski sandučić je zapravo bila pošta koju je greškom primio te ju je htio vratiti pravom vlasniku.

Zbog tog spornog paketa cijeli je obližnji poštanski ured zatvoren i evakuiran.

So Long Hoang obećao je policiji da više neće trčati gradom s gas maskom kako San Joseom ne bi ponovno zavladala Orwellovska panika.