Ostalo

Trudni muškarac se razvodi nakon promjene spola!

Thomas Beatie postao je poznat u javnosti nakon što je 2007. godine pozirao trudan s bradom i otkrio da je prvi 'muškarac' koji čeka dijete.

S.M.
20.04.2012 13:25

Thomas Beatie , poznat kao "trudni muškarac", u jednom intervjuu priznao je da se nakon devet godina braka razvodi od supruge Nancy nakon što je obavio konačnu promjenu spola, iz žene u muškarca.

"Nancy još nije vidjela novog mene. Kao i svi drugi parovi, i mi smo imali uspone i padove, a trenutačno smo razdvojeni", izjavio je Thomas.

Beatie je rođen kao Tracy Lagondino, no oduvijek je znao da želi biti muškarac pa je već sa dvadeset godina počeo uzimati hormone. Kada su mu bile 24 godine upoznao je Nancy s kojom se vjenčao 2003. godine.

Kako ona nije mogla imati djece, odlučio je neko vrijeme zadržati ženske reproduktivne organe. Od anonimnog donora kupili su spermu te je on zatrudnio pomoću umjetne oplodnje. Kasnije su dobili još dvoje djece.

"Tisuće dolara sam potrošio da postanem muškarac, a još više na trudnoću. Onda sam morao angažirati odvjetnika jer mi nisu dozvolili da na rodnom listu kćeri budem naveden kao otac. U jednom trenutku sve se toliko zakompliciralo da je Nancy navedena kao otac, a ja kao majka", ispričao je Beatie.

Thomas je postao poznat u javnosti nakon što je 2007. godine pozirao trudan s bradom i otkrio da je prvi "muškarac" koji čeka dijete.