Play ponuda
Play ponuda
PRESTIŽNA TITULA

Tulumi su najbolji u Beogradu

Beograd je proglašen najboljim mjestom na svijetu za noćni provod. Na drugom je mjestu Montreal, a na trećem je Buenos Aires.

shimmer fallback
M.K.S./HINA/ 13.11.2009. u 7:43
Play ponuda

SINGAPUR - Najpoznatiji svjetski turistički vodič "Lonely Planet" objavio je listu svjetskih gradova po raznovrsnosti i ponudi "noćnog života i zabave" i na prvo mjesto uvrstio srbijanski glavni grad Beograd.

Beograd je stavljen na čelno mjesto ljestvice raznovrsnog noćnog života, posebice zbog bogate ponude restorana, barova i klubova u četvrti Skadarlija i na dunavskim i savskim splavima, ali i zbog "entuzijastičnog" domaćeg stanovništva koje toj zabavi pridonosi.

Na drugo mjesto uvršten je Montreal koji je sve popularniji među stranim turistima zbog "radosti življenja" koje se osjeća u gradu, posebice zahvaljujući velikoj studentskoj populaciji, i boemskog ozračja u staroj gradskoj četvrti te šarolike kuturne i zabavne ponude za noćne provode.

Treće mjesto zauzima Buenos Aires zbog svoje jedinstvene mješavine europske i južnoameričke kulture i urođene strasti za ples. Ponuda noćnog života, kaže "Lonely Planet", obuhvaća sve od jazz klubova, preko mjesta na kojima se cijelu noć može plesati tango ili salsa do irskih pubova ili klasičnih disko klubova.

Na popis deset najboljih gradova za "partijanje", po izboru "Lonely Planeta", uvršteni su još Dubai, Solun, La Paz, Cape Town, Baku, Auckland i Tel Aviv.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr prisjetila se djetinjstva

Borna Kotromanić o blagdanima nekad i sad: 'Božić je postao masovni cirkus iliti kolektivno ludilo'

Play ponuda

Više s weba