Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NA DRUGOM KRAJU SVIJETA

Turisti otišli u pogrešni Sydney

Jedan djed i njegov unuk su htjeli otići u Australiju, no posjetili su istoimeni kanadski gradić.

Image

sydney sydney

M.K.S./HINA/ 11.8.2009. u 12:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

SYDNEY - Mještani kanadskog gradića Sydneya više se uopće ne čude kad im stignu gosti koji im nisu namjeravali doći, a ovog se puta to dogodilo jednom nizozemskom djedu i njegovu unuku koji su, naravno, htjeli posjetiti poznati grad Sydney u Australiji.

Umjesto da stignu u suptropski Sydney na južnoj zemljinoj polutki, djed i unuk iznenadili su se kad ih je put doveo u malo ribarsko mjesto Sydney u kanadskoj pokrajini Novoj Škotskoj.

Joannes Rutten iz Amsterdama i njegov unuk Nick shvatili su da su kupili karte za pogrešan let istom kad su sletjeli u malu zračnu luku u Kanadi, izvijestio je u utorak list Harald Sun.

Najnoviji slučaj treći je u nizu u posljednje vrijeme u kojemu turisti zamijene kanadski ribarski gradić sa 17.000 udaljenom australskom gospodarskom i turističkom metropolom.

"Ispadne dobro za njih jer ih ljudi sažalijevaju i ponašaju se prema njima kao prema kraljevima. Dobiju besplatno prenoćište i vodiča kroz grad", izjavio je novinama Cape Breton Post jedan stanovnik kanadskog Sydneya.

Kanadska zrakoplovna tvrtka Air Canada prevezla je dvojicu zalutalih putnika natrag u Amsterdam, a nije poznato jesu li nastavili put prema "pravom" Sydneyu.

Poznato je međutim da je prije tri godine australska turistička zajednica ponudila besplatni odmor turistima koji zabunom zalutaju u "pogrešni" Sydney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba