Play ponuda
Play ponuda
ne propustite

Turska megahit serija 'Žena' od večeras u 20:35 na RTL-u

Teška životna priča glavne junakinje Bahar potpuni je sadržajni pomak od dosad viđenih turskih serija zbog čega je već u prvim epizodama postala televizijski hit

Image
Foto: RTL
Tabloid.hr/ 23.7.2018. u 15:18
Play ponuda

Kako nastaviti dalje kada ti sudbina prerano oduzme ljubav života? Što kad ti od te ljubavi ostane dvoje djece koja su ti najveća radost, ali i najveća briga? Je li majčinska ljubav mjerljiva? Odgovore na ta pitanja donosi nova turska serija "Žena" koju od večeras u 20:35 donosi RTL!

Serija je to koja je za ekrane prikovala milijune gledatelja u Turskoj i koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Teška životna priča glavne junakinje Bahar potpuni je sadržajni pomak od dosad viđenih turskih serija zbog čega je već u prvim epizodama postala televizijski hit.

Glavnu ulogu igra 32-godišnja Özge Özpirinçci (Bahar) dok njezinog supruga igra Caner Cindoruk (Sarp). Bahar i Sarp živjeli su skromno i sretno sa svojom djecom Nisanom i Dorkuom. No Sarp pogine, a Bahar nema vremena tugovati – mora svojoj djeci osigurati krov nad glavom i odgojiti ih u ljubavi i sa sjećanjem na neprežaljenog oca. Iako sve upućuje da je Sarpova smrt bila nesretan događaj, Bahar ni ne sluti da sve vodi ka događaju otprije 20 godina. Bahar je odrastala bez majke koja ju je napustila zbog drugog muškarca, a sudbina je odlučila da je vrijeme za suočavanje s problemima iz prošlosti.

Serija "Žena" (turski "Kadin") počela je sa snimanjem 2017. godine u produkciji MF Yapima, a nastala je prema japanskom originalu. Zbog velikog interes publike, serija će imati i drugu sezonu čije snimanje počinje u rujnu ove godine.

Napetu i dramtičnu seriju "Žena" ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u 20:35 na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba