Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
maštovita kampanja

'TV liječnici' Patrick Dempsey, Noah Wyle i ostali pozvali građane na redovite preglede

Patrick Dempsey koji je u deset sezona tv-serije "Uvod u anatomiju" glumio doktora Dereka Shepherda u spotu objašnjava kako zapravo nikada nije završio medicinski fakultet

Hina/ 14.9.2016. u 10:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Američki glumci Patrick Dempsey, Noah Wyle, Lisa Edelstein, Donald Faison i Alan Alda, koji su u američkim serijama glumili liječnike udružili su snage kako bi u video spotu na duhovit način pozvali svoje sugrađane da odlaze na redovite liječničke preglede - kod stvarnih liječnika. 

Oglas je naručila udruga za zdravstveno osiguranje Cigna kako bi gledatelje potaknula da vode više računa o svojem zdravlju. 

Patrick Dempsey koji je u deset sezona tv-serije 'Uvod u anatomiju' glumio doktora Dereka Shepherda u spotu objašnjava kako zapravo nikada nije završio medicinski fakultet. 

Noah Wyle, koji je u "Hitnoj službi" utjelovio dr. Johna Cartera kaže kako nije u stanju istodobno glumiti i spašavati ljudske živote. Alan Alda ili kapetan Benjamin Franklin Pierce iz kultne serije "M.A.S.H." priznaje da nema blage veze ni o čemu povezanom s medicinom. Lisa Edelstein koja u seriji 'Dr. House' glumi liječnicu Lisu Cuddy u spotu ne zna očitati rendgensku snimku, a Donald Faison, alijas dr. Christopher Turk iz američke humoristične serije 'Stažist' priznaje da ne podnosi krv. 

Na kraju kratkog jednominutnog spota zajedno pozivaju 'kao liječnici' i svoje sugrađane pozivaju da ne odgađaju godišnje preglede kod svojih liječnika jer će se na taj način na najbolji način pobrinuti za svoje zdravlje. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Katarina Rautek čeka treće dijete! Bivša pjevačica grupe ET otkrila spol i ime bebe

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba