Play ponuda
Play ponuda
EMOTIVAN NASTUP

Tyson progovorio o kćerinoj smrti

Bivši boksač je otvorio srce kraljici talk showa Oprah Winfrey te joj je rekao da ne želi znati kako je Exodus umrla. Nikoga ne krivi za njezinu bizarnu smrt.

shimmer fallback
M.K.S./ 13.10.2009. u 10:16
Play ponuda

CHICAGO - Bivša boksačka legenda Mike Tyson ne želi znati kako je umrla njegova 4-godišnja kćer Exodus Tyson. U svom prvom intervjuu otkako je djevojčica prije nekoliko mjeseci pronađena u besvjesnom stanju na spravi za vježbanje.

Policija je utvrdila da se djevojčica sama zapetljala u kablove sprave za vježbanje te se ugušila. U kući u Phoenixu, gdje je živjela s majkom Sol Xochitl, pronašao ju je sedmogodišnji brat.

Tyson je djevojčicu u razgovoru stalno nazivao "moj anđeo".

Boksač, koji je javnosti poznatiji po svojim incidentima te koji je bio i u zatvoru zbog silovanja, izjavio je i da je njegova prva reakcija kad je doznao za kćerinu smrt bila bijes.

"Kada bih znao da postoji i najmanja sumnja u njezinu smrt, onda bi to bio velik problem. Ne želim u to sumnjati i sada sam fokusiran samo na ostatak svoje obitelji", rekao je Tyson.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KRALJICA REVIJA

Dizajnerica i manekenka Nera Lešić: 'Drago mi je što nisam poslušala roditelje i što uvijek idem van svoje sigurne zone'

Play ponuda

Više s weba