Play ponuda
Play ponuda
Sve je spremno za ljeto koje će se dugo pamtiti!

U četvrtak, 8. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku počinje program 'Glasno s Tvrđave'

I upravo će ta pozornica postati i najglasnija tvrđava na obali, a za to je dobrim dijelom zaslužan i bogati koncertni program GLASNO! u okviru kojeg ovog ljeta nastupaju: Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor (8. srpnja.), Vojko V & Z++ (15. srpnja), Daleka obala (22. srpnja), LET 3 (12. kolovoza), Neno Belan & Fiumens (19. kolovoza) i TBF uz mladu predgrupu Zo (26.kolovoza)!

Image
Foto: Promo
PR/Tabloid.hr/ 5.7.2021. u 8:15
Play ponuda

Program „Glasno s tvrđave“ otvara, u četvrtak 8. srpnja, kako drugačije, nego upravo on - Rade Šerbedžija u pratnji svog sastava Zapadni kolodvor.

Jedan jedini i neneponovljivi glumac, pjesnik i glazbenik, svoje obožavatelje će ovoga ljeta dočekati i na Tvrđavi sv. Mihovila s nekim starim, nekim novim i nekim posuđenim pjesmama, a ono što ih čini tako nježno neodoljivim upravo je boemska romantika koju Rade Šerbedžija s lakoćom prenosi publici već i samo vlastitom pojavom. 

Nakon toga, već sljedećeg četvrtka, nastavljamo vruće ljeto uz VOJKA V 15. srpnja, a na Tvrđavi mu se ekskluzivno pridružuje i svima već poznati, mladi Osječanin Z++, glazbenik koji je pokrenuo pravu malu revoluciju na domaćoj hip hop i trap sceni! Koncertno besprijekoran, Z++ postavio je nove temelje u koketiranju s raznim glazbenim žanrovima i uspješno otvorio vrata mainstream scene.

Zajedno, Vojko V i Z++ čine dvojac koji će nedvojbeno opravdati status najtraženijih nastupa ovog ljeta, jer nakon velike pozornice Exit festivala dolaze pokoriti još jednu Tvrđavu, i to baš ovu našu najglasniju!  

Srpanjski dio programa GLASNO! zatvara koncert Daleke obale 22.srpnja, grupa koja je nedavno koncertom na Ljetnoj pozornici u Opatiji još jednom opravdala status kultne grupe svih generacija. Na koncertu su se redali svima dobro poznati hitovi, koje je publika dočekivala s oduševljenjem, a nakon ovako spektakularnog povratka pozornicama, val dobre energije zasigurno će zapljusnuti i Šibenik.

Program GLASNO se u kolovozu nastavlja s nastupima Let 3, Neno Belan & Fiumens koji će podsjetiti publiku na hitove Đavola, a program završava s velikanima koncertnih pozornica, grupom TBF i mladom predgrupom ZO, koja već osvaja radijski etar ljetnim hitom “Mjesto pod suncem”.

Ne propustite neke od najboljih koncerata ovog ljeta u sklopu programa GLASNO! i svoju ulaznicu nabavite čim prije, jer iako je interes ogroman, dodatnih ulaznica neće biti u prodaji sukladno ograničenjima propisanim od strane HZJZ i stožera Civilne zaštite RH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Napominjemo da je početak svih koncerata u 21h, a posjetitelje se moli da pri samom ulasku u prostor Tvrđave sv. Mihovila nose maske, radi moguće gužve i sigurnosti svih posjetitelja.

Unutar prostora osiguran je preporučeni razmak za sve posjetitelje.

Ulaznice za sve koncerte u okviru programa GLASNO! dostupne su putem sustava Eventim, a korisnici Mastercard® i Maestro® kartica mogu ostvariti i 10% popusta! Popust se ostvaruje online kupnjom preko sustava Eventim i traje do rasprodane količine ulaznica za dozvoljeni kapacitet na tvrđavi Sv.Mihovil.

Najbrži korisnici Mastercard kartica moći će svom društvu omogućiti nezaboravan provod na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Hrvatskoj, u posebnom aranžmanu za četiri osobe dostupnom na platformi priceless.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ZAHTJEVAN IZAZOV

Više nema klađenja, parovi sada samo zarađuju novac, što nije uspjelo Anamariji i Filipu

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
tresla se brda, miš se nije rodio

Kako se svijet pripremao za skorašnji kraj?

Play ponuda

Više s weba