Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SVE SU SNIMALI KAMEROM

U Hrvatskoj izvela podvig za pamćenje

Većinu od stotinjak članova ekipe koja je snimala reklamni spot činili su Hrvati, a snimanje je odrađeno prošle godine i trajalo je sedam dana.

Image
Foto: YouTube
M. B./ 17.8.2012. u 14:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dva kamiona spojena užetom jure praznom autocestom. U jednom trenutku na uže se penje djevojka i pokušava prijeći s jednog kamiona na drugi. Kako se kamioni približavaju tunelu, drama doseže vrhunac...

Ove scene koje podsjećaju na neki holivudski akcijski hit snimljene su u Hrvatskoj za novu reklamu Volva, švedskog proizvođača vozila. Prizori kojima Volvo želi pokazati preciznost i prilagodljivost svojih kamiona snimljeni su na zatvorenoj dionici autoceste kod Vrgorca.

Po život opasne vratolomije na užetu koje spaja dva jureća kamiona izvodi FaithDickey, svjetska rekorderka u hodanju po istome. Paralele s holivudskim blockbusterima nisu slučajne, jer na projektu je radio i popularni kaskaderski koordinator PeterPedrero.

Zanimljivo, većinu od stotinjak članova ekipe koja je snimala reklamni spot činili su Hrvati, a snimanje je odrađeno prije godinu dana i trajalo je sedam dana.

Kako izgleda njihov finalni proizvod provjerite u našem video prilogu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VREMEPLOV

ZLATNO DOBA MANEKENKI I STARLETA! Ovako su se prije 16 godina zabavljale domaće zvijezde na izboru za Kraljicu Zagreba

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba