Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VLATKA I DIKAN...OPET

U ljubavnoj renesansi zbog "okrutne policije"?

Ratnu sjekiru navodno će zakopati zbog Vlatkinog svjedočenja u Dikanovoj parnici protiv države.

Image

vlatka pokos vlatka pokos

D.K./ 28.10.2008. u 9:09
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Godinu i pol dana nakon što je Josip Radeljak Dikan bivšu suprugu Vlatku Pokos izbacio iz kuće smiruju se strasti, a protagonisti priče napokon počinju komunicirati "na nivou". Na red je, naime, došao oprost - bivši supružnici konačno su se složili u jednoj tezi, a zajedno će je, i to protiv države, braniti na sudu.

Dikan, naime, još nije zaboravio prošlogodišnje uhićenje na zagrebačkoj špici, kad je usred bijela dana, među stotinama građana, priveden u policijsku postaju. Zbog "neosnovanog cirkusa" ispred kafića Bulldog tuži policiju, a na njegovu je stranu, posve neočekivano, stala i Vlatka Pokos, koja će na sudu svjedočiti u njegovu korist.

"Mi smo civilizirani. Komuniciramo bez obzira na probleme. Jako sam joj zahvalan što će svjedočiti u moju korist", poručio je Dikan bivšoj supruzi, opet naravno putem medija, dok pjevačica i voditeljica kaže da će "od njega dobiti slom živaca". Inače, splitski je poduzetnik izjavio i da od države želi samo ispriku, a eventualnu novčanu naknadu će u cijelosti donirati u humanitarne svrhe.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba