Ostalo

U oskarovskom stilu predstavljena nova RTL-ova serija 'Pogrešan čovjek'

Najveće regionalne glumačke zvijezde prošetale su crvenim tepihom zagrebačkog Kaptol Boutique Cinema kako bi premijerno pogledali prve dvije epizode najiščekivanije serije ove jeseni

Tabloid.hr
02.09.2018 12:37

Ivana Roščić igra Leu, samohranu majku koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uvjerenja kada sazna da joj je kći Zoe (igra je Dora Dimić Rakar ) teško bolesna. Nemajući drugi izbor, Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom, kojeg svi znaju pod nadimkom Crni ( Emir Ćatović ), a kojeg nije vidjela već 16 godina, uvjerena da je on krivac za sve njezine nedaće.

No, kako život uvijek piše nepredvidljive priče, tako će i Leina potraga za Crnim pokazati da svaka priča ima dvije strane. Autori priče su Jelena Veljača i Milo de Grisogono , glavni pisci serije su Diana Pečkaj Vuković i Zrinka Pavlić . Redatelji su Kristijan Milić , Goran Rukavina , Ivan Pavličić , Dejan Zečević i Slobodan Skerlić , a u seriji glume velika domaća, ali i regionalna imena poput Bojane Gregorić Vejzović , Dražen Čučeka te Emira Ćatovića i Ivane Roščić koji ujedno tumače glavne uloge u seriji.

Emir Catovic i Ivana Roscic

Teško mi je govoriti o svom liku jer znamo da to nije samo lik od šest epizoda nego puno više. Leu je obilježio težak događaj u životu i predodređena je da bude borac. Kao samohrana majka, odgajanje nije bilo lako, naročito kada je nakon 16 godina saznala da je dijete teško bolesno, a tada ti je, kao i svakom roditelju, jedino bitno da tvoje dijete ozdravi i učinit ćeš sve da tako bude. Mislim da će se većina roditelja pronaći u njoj" kazala je Roščić o svom liku.

Dio ekipe "Pogrešnog čovjeka"u Zagreb je sa seta u Beogradu došao za vikend samo zbog ove glamurozne premijere, a Jelenu Veljaču su, poput dive Hollywooda, ispred kina dočekali ushićeni obožavatelji. I sama autorica zadovoljna je premijerom serije.

Osjećam se uzbuđeno i sretno što sve ovo mogu dijeliti s ekipom s kojom sam radila na seriji. Zahvalna sam glumcima što su odvojili slobodnu večer da pogledaju s mojim kreativnom timom ono o čemu smo maštali. Nadam se da će snaga ove ljubavne priče privući i naše gledatelje. Vjerujem da se svaka žena koja je majka može poistovjetiti sa glavnom junakinjom Leom koja je 16 godina odgajala sama dijete, a sada mora prijeći preko svojih principa da bi svojoj kćeri spasila život', komentirala je svoju dramsku seriju Jelena Veljača .

Jelena VeljacaNakon što je otvorila jesensku sezonu crvenih tepiha, ova ugledna scenaristica, kolumnistica, glumica i modna influencerica (koja je za ovu priliku nosila kreaciju Amarie ) zajedno s kolegama te 10-ak njezinih najvećih fanova pogledala je premijeru serije. U kinu je bio i ugledni crnogorski glumac Emir Ćatović koji u seriji glumi glavni lik, Lazara, točnije, pogrešnog čovjeka.

Serija govori ne samo o nemogućoj ljubavi nego i temama koje su uvijek aktualne, obitelj, međuljudski odnosi te kako obitelj izgradi osobu kao pojedinca. Lazar kojeg glumim je pogrešan čovjek, ali gledatelji će sami na kraju zaključiti što je pogrešno. Htjeli smo prikazati njegov lik kao moralnu vertikalu i stup, a unatoč nedaćama ostaje pozitivan', objasnio je Ćatović.

Inače, Pogrešan čovjek' projekt je na kojem su Jelena i produkcija RTL-a ambiciozno radili godinu dana , a zašto će to biti najbolja dramska serija u jesenskoj TV shemi, gledatelji RTL-a otkrit će uskoro.

Više o sadržaju serije i svim glumcima te likovima možete pogledati ovdje:
https://www.rtl.hr/tv-novosti/3234793/pocinje-snimanje-rtl-ove-dramske-serije-pogresan-covjek/