Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEMA ŠTO NISU UKRALI

U Republici Srpskoj kradu i automate za sladoled!

U Centru javne sigurnosti Istočno Sarajevo kažu da su nedavno imali slučaj da je iz zemlje iščupano i ukradeno 90 metara kabela, a s ulica se odnose željezne rešetke i prometni znakovi. S pašnjaka je prije nekog vremena otuđena junica teška 350 kilograma, a iz jednog frizerskog salona pribor za šišanje.

Image
Foto: photos.com
RTL/Hina/ 14.10.2013. u 11:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kradljivcima u Republici Srpskoj sve je zanimljivo - od odjeće, obuće i hrane pa i automata za sladoled, pišu banjalučke Nezavise novine.

Glasnogovornica centra javne sigurnosti u Doboju LjerkaStanimirović rekla je da lopovi kradu sve. "Ponekad uzmu samo hranu i ništa drugo ne diraju, ali događalo se da čupaju žicu za struju iz zidova, odnesu odjeću, posteljinu, posuđe", izjavila je za Nezavisne novine.

Nedavno su lopovi ukrali ulični frižider sa sladoledom, odvukli ga u drugu ulicu, pojeli sladoled i ostavili frižider, kazala je Stanimirović.

Zimi su na meti kriminalaca suhomesnati proizvodi, a kradu se i poklopci šahtova, poljoprivredni strojevi i alati, a bilo je slučajeva da su ukradeni i pokvareni kućni aparati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glasnogovornica policije u Bijeljini navodi i neke zanimljive slučajeve. "Imali smo jednog lopova koji je otvoreno rekao da krade samo kada je gladan i da krade samo koliko mu treba", kazala je ona.

U Centru javne sigurnosti Istočno Sarajevo kažu da su nedavno imali slučaj kad je zemlje iščupano i ukradeno 90 metara kabela, a s ulica se odnose željezne rešetke i prometni znakovi. S pašnjaka je prije nekog vremena otuđena junica teška 350 kilograma, a iz jednog frizerskog salona pribor za šišanje.

Upravo se čita

Image
KATIJIN SPECIJALITET

Recept za dubrovačku tortu iz 16. stoljeća: Nekoliko sastojaka, bez brašna, a slasna

U Banjoj Luci su se dva kriminalca, nakon što su demolirala kiosk pečenjare, vratila i od dobavljača otela dvije porcije ćevapa. U Bileći je na autobusnoj postaji ukraden čitav kiosk.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Napravila show

Nikolina Cvek pokazivala golu stražnjicu pa zaradila kaznu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba