Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEPOZVANI GOST

U spavaćoj sobi pronašla aligatora

Kada se u subotu navečer vratila svojoj kući na američkoj Floridi, Alexis Dunbar u svojoj je spavaćoj sobi pronašla - aligatora.

Image

aligator aligator

M.L./ 25.4.2011. u 17:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zaista neočekivan gost dočekao je Alexis Dunbar u njezinoj spavaćoj sobi. U lokvi krvi ležao je aligator, a Alexis je jos ivijek u šoku i nevjerici zbog cijelog događaja.

"Pogledala sam desno i ugledala aligatora u spavaćoj sobi za goste.", ispričala je Alexis. Odmah je pobjegla iz kuće, ali se onda sjetila kako ju unutra čeka nekoliko mačaka.

"Mačke su mi kao kćeri. Pomislila sam da ih je aligator pojeo. Posvuda je bilo krvi.", rekla je. Međutim, ispostavilo se da je krv bila od nepoznatog gosta. Vjerojatno se ozlijedio u prirodi ili dok se provlačio kroz prolaz za mačke na vratima Alexisine kuće.

Obje mačke su kasnije izašle iz svojih skrovišta, prestrašene, no neozlijeđene. Stručnjaci za divlje životinje koji su došli uoloviti uljeza rekli su da se aligator vjerojatno uspeo iz bare iza kuće, provukao ispod ograde, preko dvorišta i u kuću ušao kroz otvor za mačke.

Iako su aligatora odveli, Alexis kaže da će ju još neko vrijeme biti strah hodati po kući.


Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IDEJE ZA SIGURAN NOVAC

Ove oklade nikada neće izgubiti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba