Ostalo

U stilu Jamesa Bonda: Dominik Livaković i Helena Matić objavili dosad neviđene fotografije s vjenčanja

Također u jednostavnoj vjenčanici, Helena Matić je sa suprugom Dominikom Livakovićem pozirala na vintage jahti, a te je fotografije sada podijelila na Instagramu

A.Š.
23.06.2022 16:00

Hrvatski nogometni reprezentativac Dominik Livaković i njegova dugogodišnja djevojka Helena Matić vjenčali su se proteklog vikenda u Zadru. Ceremonija je bila u crkvi Svete Stošije, a veliko slavlje održano je u jednom luksuznom hotelu u Petrčanima. Vjenčanje 'it' para nije bilo tajno, većina informacija znala se ranije, a na zadarskim ulicama feštalo se kao nikada.
Brojni uzvanici podijelili su fotografije i snimke s luksuzne proslave, a jedna od uzvanica otkrila je kako su mladenci za prvi ples odabrali pjesmu glazbenika Petra Graše Jel' ti reka 'ko.

Nakon što su izrekli zavjete u crkvi, ispred su ih dočekali tamburaši koji su im pjevali 'Najlipša si'. Sretni mladenci su se rasplesali dok su ih gosti posipali konfetima, a sve oči su bile usmjerene na lijepu Helenu. Mladenka je sada podijelila i službene fotografija s vjenčanja, a ona i njezin suprug odlučili su biti malo drugačiji – fotografirali su se u vintage jahti, a idilični prizori podsjećaju na one iz filmova o Jamesu Bondu. Vidi se kako je Helena za tu priliku odabrala jednostavnu bijelu vjenčanicu, odnosno nije to bila ona koju je odjenula na službenu feštu.

Tada je imala haljinu asimetričnog kroja s jednom naramenicom i naborima koji su joj dali posebnost, a uz jednostavnu raspuštenu kosu stavila je dugački veo. Na slavlju je mladencima pjevao i Saša Matić, a imali su i privatni vatromet koji su svi izašli gledati prije rezanja torte. Podsjetimo, zadarsko vjenčanje godine, kako su ga nazvali, započelo je s domjenkom u lounge baru Garden. Mladenka na svoj najvažniji dan u životu nije mogla sakriti emocije i sreću, a uz nju su bili njezini najbliži.

Pročitajte još
Velika galerija zadarskog vjenčanja godine: Dominik Livaković oženio prelijepu Helenu Matić