Play ponuda
Play ponuda
Sve za slavu

U susjednoj Srbiji osnovan studij za estradne stiliste!

Svaka zvijezda, ili makar starleta zna, ili bi makar trebala znati da se ne smije dva puta pojaviti u istom. No često je i ono u čemu se pojavljuju - itekako diskutabilno. Baš zato, u Srbiji je, na jednom privatnom fakultetu uveden studij za estradnog stilista! Pod njihovim prstima bi anonimne, navlas iste starlete, navodno, trebale postati zvijezde!

RTL/ 16.7.2013. u 17:36
Play ponuda

Katarina Didanović je rođena za zvijezdu. Na početku je karijere, ali sigurna je da će uskoro puniti naslovnice.  

Glas ima, a ni stas joj ne predstavlja problem. Ali godinama sanja o nekome tko će sve to lijepo upakirati i izbaciti na estradu. I napokon je dočekala priliku.

"Ja nju vidim u nekim bež varijantama pošto, ima tu neku latino lepo, tipa Beyonce, Jennifer Lopez", smatra Miroslav Stevanović, estradni stilist.

Većina zvijezda u nastajanju samo želi biti primijećena. A kako to postići najbolje zna Čeda Čvorak - čovjek koji je godinama blistao ispred reflektora.

Nitko ne poznaje srpsku estradu kao on! Zbog toga su upravo Čedu počastili titulom prvog profesora stila na jednom privatnom fakultetu u Beogradu.

Image
Foto:
Image"Postoji li ijedan političar koji nije stilizovan? Ne postoji. A jel postoji jedan koji se slikao nenašminkan? Ne postoji".

Ali zbog toga postoji mnoštvo onih koji se nadaju da će jednom osmišljati stil velikih srpskih zvijezda.

Studentica Milica Popović jedva čeka trenutak kada će postati stilistica s diplomom. Srpski estradnjaci sliče kao jaje jajetu, pa je njena misija na scenu izbaciti novi, potpuno drugačiji proizvod.

Za nekoliko će godina srpsku estradu okupirati prva generacija diplomiranih stilista. Katarina Didanović živi za ovo - da zahvaljujući stručnim savjetima u svakom trenutku plijeni poglede.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SJEĆATE SE NJE?

Claudia Beni o Eurosongu, obitelji i privatnom biznisu: 'Moje djevojčice sada plešu kultnu koreografiju. Povratak? Tko zna, možda za koju godinu'

Play ponuda

Više s weba