Ostalo

'U toj količini novca moraš dobro izgledati!' Jelena Rozga zapela za oko Cigiju i Gianni Apostolski

Modni sud imao je ovog puta pune ruke posla, evenata je bilo puno pa su Neven Ciganović i Gianna Apostolski imali itekako što komentirati

Marija Pajić
21.02.2022 09:00


Najzabavnije modne minute u ovotjednom modnom sudu Neven Ciganović proveo je uz poduzetnicu i PR stručnjakinju Giannu Apostolski . Splićanka se sjajno zabavila komentirajući s Nevenom Johnnyja Deppa, Renatu Sopek, Jelenu Rozgu, Miju Dimšić i Ninu Badrić.

"Meni on izgleda k'o bocun. Loše mu stoji ovo odijelo. Nekada je bio lijep dečko, sada više nije", oplela je Gianna po Deppu. Ciganović se složio s njezinom ocjenom rekavši da je Johnny Depp Gibonni za siromašne. "Ne znam što se s njim dogodilo, ne znam, izgleda stupasto, trbuščić mu je izašao. Ne spada više u prvu klasu glumaca, može još samo u tim low budget produkcijama glumiti", dodao je Neven.

Nakon Deppa, na red je došla i Renata Sopek. "Ovo bijelo mi nije baš lijepo na njoj, imala je boljih izdanja", poručila je Apostolski. "Izgleda odlično, odmah je asocijacija na nju 'seks simbol', a došla je zakopčana do grla. Izgleda mi američki, izdaleka bi čovjek rekao da je stigla Pamela Anderson", jasan je bio Ciganović.

jelena rozga

Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Komentirali su Ciganović i Gianna i Jelenu Rozgu. "Vidi se da je tu dosta uloženo, u toj količini novca moraš dobro izgledati! Ali, i Jelena drži do sebe, stvarno mogu reći da je ok kombinacija, sviđa mi se". Ciganoviću se također svidjelo kako Rozga izgleda, no izdanje joj je, prema njegovim riječima, monotono i već viđeno.

Gianna i Neven komentirali su i ministricu kulture Ninu Kožinek Obuljen, no njezina kombinacija nije ih nimalo impresionirala.

Mlada kantautorica Mia Dimšić također se našla među onima koje su komentirali Cigi i Gianna. "Ovo je nesretno izdanje, pomalo 'cajkaško'. Sve je ok, ali sve skupa izgleda trash, jako trash", rekao je Ciganović i nakon toga dočekao šećer na kraju.

Pročitajte još
Ona je naša Jennifer Lopez! Poznate face bodrile Ninu Badrić iz prvih redova

Nina Badrić održala je za Valentinovo koncert u Lisinskom, a za tu je prigodu odjenula izazovnu haljinu. "Nina ima karizmu, imala je i boljih i lošijih izdanja, ali sa svojom karizmom sve uspije sakriti", podijelila je svoje mišljenje Gianna. Potom je Ciganović podijelio svoje mišljenje. "Ova haljina joj dobro stoji, iz nekog kuta izgleda vrećasta, a iz nekog drugog joj ističe obline. Lijepo joj stoji. Vidi se da nije toliko velika koliko nekad izgleda zbog tih nesretnih krojeva koje nosi", zaključio je Ciganović. Cijela ovotjedna ekipa Modnog suda potom se složila da im je upravo Nina bila ovotjedni modni top!