Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ON JE NAJVEĆI OBOŽAVATELJ

U Vladinu svemiru samo je jedan kralj - Mišo Kovač!

Mnogi su se proglašavali kraljevima, carevima i apsolutnim vladarima scene! No to Vladu uopće ne dira! U njegovu svemiru postoji samo jedan - Mišo Kovač! I tako je već četiri desetljeća kroz koja je pratio svog idola na barem sto koncerata! A kad je shvatio da Mišo stiže nadomak njegove Male Subotice, u Čakovec, napravio je ono što može samo najveći obožavatelj!

RTL/ 9.4.2014. u 17:03
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kad se Mišina pjesma selom ori, svi znaju da je Vlado Matić vani na jahanju. I čak da ga se ne čuje, ne bi bio nikakav problem pronaći koja je kuća navodno najvećeg  obožavatelja Miše Kovača, barem u Međimurju, a možda i u cijeloj zemlji.  

I Vladin konj Lordi je već zapamtio svaki Mišin stih jer se iz njegova grla ne može čuti neki drugi stih do onoga koji je prvo izišao iz usta njegovog omiljenog pjevača kojeg zna već dugih četrdesetak godina, a bio je na stotinjak koncerata.

Dvoje sad već iskusnih starih brkonja nije spojila samo pjesma, već sudbina. Mišo je imao tešku automobilsku nesreću, a Vlado je bio jedan od rjetkih ljudi u Jugoslaviji koji je mogao pronaći dijelove. Malo je trebalo da druženje preraste u veliko prijateljstvo.

Budući da Mišo  sada rijetko nastupa, bilo je potrebno mnogo prijateljskih veza, zivkanja i lobiranja da bi se ovog Uskrsa pojavio u Čakovcu.

Nije on uvijek pjevao po arenama i stadionima. Ne, to su prije bili i koncerti po salama i vatrogasnim domovima, ali s pravom atmosferom, pa je na svirkama znalo biti vatreno, posebno kad se pjevalo usred zime.

Treba znati živjeti s nekime tko poput tinejdžera obožava nekog pjevača, ali Vladina supruga Jadranka na ove pjesme gleda kao na soundtrack njihova zajedničkog života.

Vlado je Mišinim pjesmama uspio zaraziti čitav ovaj dio Međimurja koje jedva čeka uskrsni koncert. I zbog pjesme i zbog ponovnog susreta dvojice prijatelja koji se jako dugo nisu vidjeli i imaju si mnogo toga za reći.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
life stripped bare

Stiže novi reality show: ostavljeni bez novca, potpuno goli i bosi usred grada. Biste li se vi usudili?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba