Play ponuda
Play ponuda
BIT ĆE TO PRAVA FEŠTA

Udaje se jedna od najpoznatijih domaćih modnih influencerica: Rita Rumora 'da' će izreći u Dubrovniku

Poznata modna infleuncerica Rita Rumora udaje se ovog vikenda u Dubrovniku, a prijateljice i najuža obitelj već su se okupile u tom gradu

Image
Foto: Instagram
RTL.hr/ 1.9.2022. u 21:00
Play ponuda

Domaća influencerica Rita Rumora već nekoliko mjeseci na društvenim mrežama najavljuje svoje vjenčanje. Izgleda kako je ovo posljednji tjedan budući da je u Dubrovniku okupila svoje najdraže – najbolju prijateljicu i kumu, također influencericu Niku Matić, zatim poznatu make-up artisticu Ladu Mitrašinović, poznatiju kao Bela Make Up, ali i ostale prijateljice i obitelj. Udaje se za Martina Jurkija, direktora jedne turistički agencije, s kojim je u vezi već nekoliko godina. "Od sada nazdravljanje 'all day, all night", napisala je jedna od njezinih prijateljica. Influencerica svadbu najavljuje već nekoliko mjeseci, s prijateljicama je, ako je suditi po društvenim mrežama, imala nekoliko djevojačkih zabava.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/9a35685e-29d8-11ed-82b5-b2d2f05c7ab0/original

Izvor: Grgo Jelavić/Pixsell

Rita inače redovito ljetuje u Dubrovniku pa je bilo logično da će, ako već nije Zagreb, za najposebniji dan u životu odabrati upravo ovaj grad na jugu.

Inače, Rita je na sceni već nekoliko godina, a influencerstvo joj više kao hobi nego posao. Na Instagramu je prati više od 23 tisuće ljudi, a najčešće objavljuje svoje svakodnevne outfite. Ljubiteljica je visoke mode, dobrog stila, a Inače se bavi digitalnim marketingom.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Play ponuda

Više s weba