Ostalo

Ujedinjuju se radijske postaje: U podne će zasvirati dvije pjesme, ''Moju domovinu'' Band Aida i...

Najslušanije i najpopularnije hrvatske radijske postaje od sjevera do juga zemlje ujedinit će hrvatski radijski eter.

Tabloid.hr
23.03.2020 11:20

Udruga Hrvatski radijski forum kao članica Udruženja europskih radio postaja i HUP - Koordinacija komercijalnih radio postaja pokrenule su zajedničku akciju potpore i solidarnosti građanima Hrvatske u ovim trenucima krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, ali i razornog potresa koji je jučer pogodio Zagreb.

Najslušanije i najpopularnije hrvatske radijske postaje od sjevera do juga zemlje ujedinit će hrvatski radijski eter tako što će istovremeno, danas točno u podne, u znak zajedništva i nade zasvirati iste pjesme – ' 'Moju domovinu'' Band Aida i "Insieme" Tota Cutugna .

Poruke ohrabrenja i snage - ''slušamo vas - niste sami - zajedno pobjeđujemo'' poslat će usamljenima, izoliranima, evakuiranima, cijeloj zemlji u ovim izvanrednim okolnostima.

Radijske postaje Narodni, Radio Dalmacija, Antena Zagreb, Otvoreni radio, Radio Kaj, Enter Zagreb, Ultra Split, Gold FM i Extra FM na taj će način ujediniti više od dva milijuna svojih slušatelja i pjesmom im poručiti - samo zajedno možemo i hoćemo pobijediti.

Udruga Hrvatski radijski forum najmlađa je članica Udruženja europskih radio postaja koje okuplja više od 5000 komercijalnih radija u Europi.