Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SJEDI I LOVI

Upecaj sam svoj ručak!

Novi trend u Japanu postali su restoran u kojima sam upecaš svoj ručak. Jedno je sigurno, na vašem tanjuru uvijek je svježa riba.

Image
S.K./ 11.11.2011. u 17:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Dajte čovjeku ribu i nahranili ste ga danas, ali naučite ga da peca i nahranili ste ga do kraja života" moto je lanca japanskih restorana koji su pokrenuli novi trend.

Naime, ako dođete jesti u restoran Zauo, koji se nalazi na drvenom brodu, dobit ćete ribički štap te mamce. U restoranu se nalaze akvariji s različitim vrstama ribe koje čekaju da budu ulovljene i poslužene na pladnju.

Ovaj način prehrane postao je jako popularan u Japanu, a oni ovaj trend nazivaju 'sjedni i pecaj'.

Nakon što mušterije ulove svoju večeru, odnesu je ljubaznom osoblju koje zatim pripremi ribu na kako gosti žele.

No, jedno je sigurno, na njihovim tanjurima je svjež obrok i nema nikakvog straha da je riba stajala u ledenici mjesecima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Dio performansa

Ovaj umjetnik svaki dan će se seksati s drugim muškarcem cijelu godinu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba