Play ponuda
Play ponuda
Vijesti koje su obilježile tjedan!

Uplovila u novu romansu! Ekskluzivno otkrivamo tko je nova ljubav Jelene Glišić

Donosimo vam vijesti koje su obilježile svjetsku, ali i domaću scenu proteklog tjedna

Ana Zgrebec/ 16.1.2022. u 19:30
Play ponuda

Hana Huljić i Petar Grašo

"Kad budem ima dite..." - pričalo se, pričalo, a sada je i potvrđeno! Novopečeni par - Hana Huljić i Petar Grašo očekuju prvo dijete! Beba bi na svijet trebala stići već početkom ljeta. 

"Važno je da su ljudi oko mene sretni. Ja sam jako sretan", rekao je Petar Grašo za Exkluziv.

Osim bebe, novopečeni par navodno bi se trebao vjenčati u veljači, a uz njih će na taj veliki dan biti samo obitelj, dok se tulum priprema krajem ljeta. 

Jelena Glišić

Nakon što se lani rastala od lošinjskog poduzetnika, Krešimira Lešića, bivša Miss Universe Hrvatske Jelena Glišić ponovno je zaljubljena.

Jedna od najljepših Hrvatica čija je stražnjica prije 12 godina na promotivnom spotu Hrvatske turističke zajednice dovela do toga da ju je cenzurirala tadašnja premijerka Jadranka Kosor, kako ekskluzivno doznajemo, novu je ljubav pronašla u nekoliko godina mlađem splitskom poduzetniku Anti Borovini.

Zaljubljeni par se krajem prosinca često mogao vidjeti u gradu podno Marjana, a Splićanin je zaposlen u obiteljskoj tvrtki. Inače, braku 35-godišnje ljepotice sa sedam godina starijim Lešićem presudila je odvojenost i život na dvije adrese.

Jason Momoa i Lisa Bonet

Najpoželjniji američki glumac Jason Momoa napokon je slobodan! Nakon 16 godina veze rastao se od Lise Bonet

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Jesam li glavni u kući? Ne smatram se glavnim. Ne, moja žena...", rekao je Momoa jednom prilikom.

"On ide po određenim pravilima", dodala je Lisa Bonet.

"Moja žena vodi kuću. 'Operi suđe', a ja samo kažem: 'Da, gospođo'. Ma ne. Ja sam glavni. Ja sam otac i želim zaštiti svoju obitelj", pojasnio je.

Seksepilni glumac, poznat po ulogama Aquamana i Khala Droge u seriji 'Igre prijestolja' već je s osam godina spazio Lisu u seriji 'Cosby show' i zakleo se da će je osvojiti. Upoznali su se 2005 godine, a dvije godine kasnije dobili su kći Lolu, a kasnije i sina Nakoa-Wolfa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ISKRENO O SVEMU

Azelma za RTL.hr o tome da se razočarala u Dragu: 'Njegove se izjave kose s onime što je u kući'

Nataša Janjić Medančić

Da se tradicija i moda vole odavno je poznato. A novi modni detalj - narukvica je s privjeskom turopoljske podgutnice.

"Zanimljiva mi je ova priča oživljavanja tradicije kroz neke moderne modne asesoare. Volim hrvatski proizvod i volim podupirati privatno poduzetništvo kod nas", izjasnila se Nataša Janjić Medančić koja je od 2006. godine stalna je članica ansambla kazališta Gavella.

A podgutnica koja se našla na narukvici tradicionalni je rubac koji se vezao pod vratom i bio je dio odore vojnika.

"Jako mi se sviđa. Svakako ću je probati profurati u ženskom obliku. Ne dozvoljavam da je samo muškarci nose", izjasnila se Nataša Janjić Medančić 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Nataša se nedavno nakon drugog rodiljnog vratila poslu, a prvi angažman dobila je u Srbiji. Zbog snimanja serije morala se razdvojiti od supruga Nenada, sina Tonija i kćeri Kaje

"Vraćam se pomalo. Neće to sigurno biti nikad u onom obimu kao što je nekad bilo jer sasvim sigurno vrijeme moram organizirati da budem sa djecom, ali vraćam se", zaključila je. 

Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn Spears napokon je progovorila o odnosu sa sestrom Britney, koja se nakon 14 godina riješila oca i njegovog skrbništva. 

"Oduvijek sam je voljela, podržavala i radila sve što je dobro za nju i ona to zna. Ne znam zašto smo u ovoj situaciji sada", kazala je Jamie Lynn Spears 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Jamie je istaknula kako je bila sretna kad je Britney oslobođena no u vrijeme kada se vodio sudski proces, ona se kao 17-godišnjakinja nosila s maloljetničkom trudnoćom pa nije mogla utjecati na očeve odluke.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba