kakva priča!

Upoznajte Bjelovarčanina koji je zaigrao s Alecom Baldwinom! Davor je napustio bankarstvo i odvažio se ostvar...

Jedna od prednosti je i što govori engleski bez balkanskog naglaska. Na tržištu kao glumac je godinu i pol

Edita Misirić Vrkljan/ 23.4.2022. u 20:30

Podvig koji je učinio glavni lik iz naše priče nešto je o čemu sanjaju mnogi, no rijetkima pođe za rukom. Odvažio se biti svoj i raditi ono što je oduvijek želio pa je tako u 36. godini odlučio postati glumac. Za samo tri godine snimio je film s Alecom Baldwinom

Jeste li se ikada pitali koliko su ljudi s kojima se mimoilazite svaki dan sretni i zadovoljni životom? U toj gomili možda je rođeni Bjelovarčanin Davor Tomić, koji kako kaže ima nizak prag za osobno nezadovoljstvo. I zato je u 36. godini odlučio promijeniti zanimanje, napustiti bankarstvo i postati glumac!

"Kad sam došao u školu u Londonu, onda je prvi dan rekao profesor, gluma je nešto što ako bilo što drugo možete raditi onda odite na to, a ne na glumu. I onda sam si počeo razmišljati, pa da onda je to za mene, ja sam sve drugo probao", rekao je Davor Tomić.

Davor je dobar dio života proveo u Londonu, dijelom se školovao i u Zagrebu. No, fakultet je završio u Engleskoj. 

"Završio sam prvo računarstvo, a onda sam magistrirao financije. Radio sam u banci, kad sam izašao iz banke, pokrenuo sam svoj biznis, i to sam radio negdje pet do šest godina i onda je došla ta ideja. Mislim uvijek je bila ta ideja glume, ali kako sam se ja onda oženio pa rastao, dosta brzo, i dosta me to potreslo, pa me potaknulo o svemu o životu i što ću i kako", pojasnio je Tomić.

Gluma je uvijek bila Davorov prvi izbor. No, nije imao hrabrosti odlučiti se na nesigurnost. Sve do 2017. kada je prvi tečaj glume upisao u Zagrebu, a ubrzo i u Londonu.

Upravo se čita

Image
nevjerojatno!

Spašavali dijete pa zaradili kaznu od 10 tisuća kuna zbog prebrze vožnje! 'Gledala sam ga kako ostaje bez zraka'

Image
nesretni slučaj

Kako je došlo do tragedije u kojoj je Alec ubio i ranio kolege? Procurile prve fotografije sa seta

Image
nesretni slučaj

Kako je došlo do tragedije u kojoj je Alec ubio i ranio kolege? Procurile prve fotografije sa seta

"I onda sam tamo upoznao jednog profesora koji je osnovao školu u Francuskoj pa sam bio tamo još tri mjeseca. To je baš bio kao neki akademski pristup. Nitko mi ništa nije rekao prvi dan na setu. To je bila independent produkcija i onako prva osoba koju vidim je Alec Baldwin", tvrdi glumac Davor Tomić.

Bio je to Alecov prvi posao nakon tragedije u kojoj je na setu snimanja filma 'Rust' slučajno upucao snimateljicu. 

"Vidi se da je bio jako potresen, ali kada bismo razgovarali bio je jako simpatičan. Nisam bio među glavnim glumcima, ali sam bio dobra sporedna uloga, dobio sam baš priliku raditi direktno i s Johnathanom Smilesom i MyAnnom Buring koja je sada među glavnim glumicama u seriji 'Vještac' ('Witcher')... tako da baš sam imao super scene s njima", objasnio je Tomić.

No Davor trenutačno snima dokumentarni film o jednoj jako poznatoj osobi, ime joj ne smije otkriti, a vi možete pogađati kome nalikuje. Njegova životna priča možda jednom posluži kao scenarij za film. Ili barem kao inspiracija vama koji sada ovo gledate. Budi kao Davor.

Edita Misirić Vrkljan/ 23.4.2022. u 20:30

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJEPOTICA IZ SESVETA

Ona je jedna od najljepših žena nogometaša: Matea Ibáñez privlači pažnju fotografijama u badiću i gradi influencersku karijeru

Više s weba