Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
IKONE INTERNETA

Upoznajte djevojčice koje su zaludile Hollywood!

Hollywood su potpuno zaludile dvije djevojčice, osmogodišnja Sophie Grace i petogodišnja Rosie. Nakon samo dva odrađena televizijska gostovanja, ove su dvije curice po broju klikova na YouTubeu pogazile sve starije kolege.

RTL/ 21.2.2012. u 18:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Otkrila ih je Ellen Degeneres, a sve ostalo napravile su same. Osmogodišnja Sophie Grace i petogodišnja Rosie, sestrične iz Velike Britanije, svojom su nevjerojatnom otvorenošću i talentom postale i više od YouTube senzacije.

U svojem prvom nastupu zapjevale su "Super bass" Nicki Minaj i to je bilo dovoljno za milijune klikova.

Nakon posjeta Ellen Degeneres, djevojčice su promaknute u reporterke na mnogim glamuroznim događajima poput Grammyja i američkih glazbenih nagrada.

Zabavljale su sve koji su prošli crvenim tepihom, a njih je najviše fasciniralo poziranje. "To je bilo tako sjajno! I svi fotografi su vikali: Još samo jedna fotka! Još samo jedna fotka! Brzo, brzo! Hajde!", rekla je Sophie Grace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na kraju su se svjetske zvijezde natjecale koja će se s njima upoznati, jer video na YouTubeu s ove dvije genijalke znači ogroman besplatni publicitet.

Iako je jasno tko je šefica u ovom duetu, djevojčice su baš u paketu doživjele uspjeh. Nastupi se množe, a one uživaju u svakoj sekundi.

Upravo se čita

Image
BRAK NA PRVU

Petra i Dario progovorili o bivšim vezama: 'Da skratim priču, tu sam bio debil...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
nadamo se da čovjek nije doživio srčani

Ako nije na fejsu, nije se dogodilo: poseksali se u live streamu pa tagirao djevojčinog oca

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba