Play ponuda
Play ponuda
podsjeća li vas ne nekog?

Upoznajte Domenicu, novu nadu obitelji Huljić

Mlada Domenica Žuvela predstavlja debitanski singl 'Kad sam s tobom', autora Vjekoslave, Ivana i Tončija Huljića s kojim će se predstaviti i na Splitskom festivalu

Tabloid.hr/ 4.7.2017. u 15:14
Play ponuda

Mlada i talentirana Domenica Žuvela predstavlja debitanski singl 'Kad sam s tobom', autora Vjekoslave, Ivana i Tončija Huljića s kojim će se predstaviti i sljedećeg tjedna na 57.izdanju Splitskog festivala.

Za svoj debitantski singl snimila je i spot koji potpisuje Rino Barbira. U spotu se uz Domeniku pojavljuje i Nikša Arčanin. Ova Velolučanka spremna je za svoj prvi veliki nastup na splitskim Prokurativama.

"Iznimno sam uzbuđena. Velika je stvar dobiti prigodu da staneš na pozornicu Splitskog festivala i predstaviš se hrvatskoj javnosti. Ni sanjala nisam da bi se tako nešto moglo meni dogoditi. Nadam se da će se ljudima svidjeti", kaže Domenica.

Nova uzdanica Huljića, studentica je pete godine splitske Glazbene akademije, a već godinama zanat brusi kao prateći vokal Madre Badessi, ali i Petru Graši. Također već dvije godine nastupa i s poznatom splitskom grupom 'Boss' kojima je vodeći vokal.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
intervju za RTL.hr

Zsa Zsa iskreno: 'Mi mladi stalno nešto 'napipavamo' s glazbom, ali nostalgičnost pogađa u srce'

Play ponuda

Više s weba