Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POBIJEDILI PREDRASUDE

Upoznajte gay par i njihov čopor djece!

Sreća američke obitelji s dvanaestero djece dvostruka je, jer imaju, pazite sad, dva tate! Gay par iz Arizone usvojio je cijeli tucet potomaka, od malenih beba do tinejdžera. Život im se od tada okrenuo naglavačke, a konzervativna okolina postala je mnogo manji problem od kućanskih poslova.

RTL/ 16.11.2011. u 18:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da bi obitelj Ham krenula na izlet treba im dva sata spremanja, a za put im nije dovoljan kombi već pravi minibus. Zabavne parkove moraju obilaziti podijeljeni u dvije ekipe, no velikoj obitelji to je najmanji problem jer o dvanaestoro usvojene djece brinu dva tate.

U konzervativnoj Arizoni koja brani i gay brakove i posvajanje djece gay parovima Steve i Roger su ipak uspjeli. Zaobišli su zakon tako da desetoro djece pripada Steveu kao samohranom ocu, dok su dvoje djece rođene u drugoj državi posvojili zajedno.

Iako naporna, birokracija je, kažu, bila lakši dio jer odgoj tuceta djece izazov je života. Pelene, češljanje, školovanje, kuhanje i kupovanje za šarenu obitelj od 2 do 16 godina na pameti je obojici od jutra do sutra.

Obojica znaju da bi im bilo lakše s manjom obitelji, no nakon usvajanja prvog sina kojem su nedostajali braća i sestre nisu imali srca ne ispuniti mu želju.

Zbog svoje životne priče dobili su mnoga humanitarna priznanja, no ovim tatama obiteljska fotografija jedina je nagrada koju priznaju.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
FASCINANTNE SNIMKE

Uživajte u pogledu na Zemlju uživo iz svemira!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba