Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OKO 250 KILOGRAMA

Upoznajte najdebljeg Srbina: 'Najsigurnija salata je meso!'

Nema toga što Nikoli nije fino - kobasice, čvarci, mast, kolači - on jede satima. I to što je dogurao do četvrt tone i titule najdebljeg stanovnika Srbije, uopće ga ne brine. Liječnika nije posjetio godinama i tvrdi da je zdrav k'o dren, a sa svojih metar osamdeset u visinu i širinu - još uvijek privlačan ženama!

RTL/ 1.7.2013. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predstavljamo šampiona kobasijade, višestrukog prvaka u potezanju konopa,  čovjeka koji, kažu u selu - vjerujte nam na riječ, čupa drveće iz korijena. Kada ga pogledamo, ne sumnjamo.

Ovo je Nikola, najteži u Srbiji, a vjerojatno i okolici. U zadnje se vrijeme ne važe, jer nema te vage koja bi stala u kupaonicu. 

"Ja ne mogu imat malu vagu, ja moram imat onu veliku - stočnu. Jer na ovoj maloj ne vrijedi mjeriti", rekao je najdeblji Srbin Nikola Dubajić

Ali kada ga se izmjeri u visinu i širinu, metar pokazuje isto - 180 centimetara u oba smjera. A u kojem će on smjeru, što se kilograma tiče, moglo se pretpostaviti već na porodu. Imao je oko 6 kilograma kad se rodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nikolina majka Zora uvijek je bila zadovoljna njegovim apetitom. 

"Ja se brinem ako je ono mršavo, jadno, to se triba brinut, a hrana ne može škodit nikome. Samo glad škodi, a ne hrana", kaže Nikolina majka Zora.

Upravo se čita

Image
PET SPOJEVA TJEDNO

Monika odabrala najmlađeg Matea, a kući poslala Gorana: 'Trebaš više vjerovati u sebe, super si dečko'

A ako mama tako kaže, tako mora biti. Zdravlje mu je, tvrdi Nikola, odlično. Vrijeme ne troši na liječnike, već na uživanje u poslasticama. Na dijeti nije bio od 1975. Tada je izgubio nekoliko kilograma-  i odustao.  

Nikola je inače vrijedan čovjek, cijeli je život radio kao bravar. Nema toga što ne može napraviti, samo se prije posla mora dobro najesti i to pod jedinstvenim motom: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Najsigurnija salata je meso", tvrdi Nikola. 

Osim toga, Nikola je i veliki seoski zavodnik. Neobičan pogled na hranu još je neobičniji kada je riječ o ženama, a više možete vidjeti u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
otvoreno progovorila

Ivana Knoll: ''Pobornik sam prirodnog izgleda, a ovo je moja tajna formula za vitko tijelo'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba