Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
S PETRINOM NIJE DOSADNO

Upoznajte najotkačenijeg hrvatskog načelnika

Stipu Petrinu vole ili mrze, sredine nema. Vrijeme, kako sam priznaje, najčešće provodi na relaciji policija, DORH, sud, a najmanje sjedi u svojoj načelničkoj fotelji. No, u jednoj stvari je za razliku od većine političara primjer: Stipe je ako ništa drugo - štedljiv! Koliko? To je u vožnji primoštenskim ulicama ispričao Exkluziv Tabloidu!

RTL/ 3.12.2013. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ne, ovo nije James Bond, niti je ovo Aston Martin - ovo su StipePetrina i njegova 23-godišnja plava laguna.

Upravo je ova službena vremešna dama bila razlog da odemo provjeriti je li moguće da u Hrvatskoj postoji političar koji je odolio trendu kupovine skupih jurilica.

Odmah na prvi pogled uvjerili smo se na njeno postojanje, a ona smo je poželjeli ispitati i u vožnji.

"Laguna stara dama je ja od milja zovem, ona još uvijek vozi dionice do Šibenika - sasvim su dovoljne. Prije je bilo do Splita, ali više ne. Malo se bojimo, išli smo i do Zagreba pa nam se dva puta pokvarila", kaže načelnik Primoštena Stipe Petrina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

No, pojedini su imali i to kakvu potrebu za boljim autom, primjer županice MarineLovrićMerzel i njenog Audija odjeknuo je u javnost brzinom munje, ali kako to i biva nakon pritiska mase Marina je popustila i odrekla se skupocjenog automobila. Stipe nam otkriva zbog čega.

"Dobro da je gospođa Marina vratila automobil. Podsjetilo me to na Churchillove memoare u kojima kaže: Ako ti pada popularnost napravi umjetno neki problem, neka svi pričaju o tom problemu, a onda ga ti na kraju sam riješi pa ćeš skupiti političke poene", kaže Petrina.

Upravo se čita

Image
REALITY ZVIJEZDA

Sjećate li se Nikoline Tutić? Bila je zvijezda showa 'Brak na prvu', a danas izgleda neprepoznatljivo

O problemima ovaj bivši pomorac zna najbolje, u 12 se godina političke karijere uspio sukobiti sa svim dužnosnicima bilo to da su političke stranke - HDZ, SDP ili suci, odvjetnici, policija, Dorh, HEP, HRT, T-com, VIP, vodovod sa svima postupa jednako - kratko jasno i uz pokoju psovku.

Ali između policije, dorha i suda ovaj nimalo tipičan političar, uvijek uspije pronaći malo vremena za sebe. Zaluđen je jogom i zaljubljen u svoj brodić. I baš kad se, kao od majke rođen opuštao na svom brodu, ulovili su ga uvijek budni fotografi. Stipin akt brzinom munje obišao je Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nećete vi štosa, slikat će me gologa i što će vidjeti. Što se tu ima za vidjeti? Ono što pola ljudi na svijetu ima, a druga polovica to želi", objašnjava načelnik.

Energični načelnik zaista zna kako privući medije i zaokupirati svu pažnju. Tako se dogodilo i na prošlim lokalnim izborima gdje je Stipe čak i zapjevao.

Ne boji se Petrina nikoga, najviše poštuje rad, te poziva političare na štednju. Ugodna vožnja sa volonterskim načelnikom Primoštena se završila, a usput smo saznali da svestrani Stipe ima način za uštedu još koje općinske kune - servis plave lagune obavlja sam.

Tako treba!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZNATA OBITELJ

Kako danas žive Janica i Ivica Kostelić: 'Uvijek je naglasak na djeci'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba