Play ponuda
Play ponuda
Možda će kupiti auto

Upoznajte najskromnije dobitnike jackpota ikad!

Na dobitni listić su potrošili 3 dolara, a dobili su 218 milijuna dolara. Kada je Merle rekao supruzi da su osvojili jackpot, ona se nije mogla prestati smijuljiti i Merle kaže da je njezino smijuljenje trajalo četiri sata, ne zato što joj je to bilo smiješno, nego zbog sreće.

K. T./HINA/ 19.4.2012. u 11:06
Play ponuda

Umirovljeni bračni par iz Red Buda u Illinoisu, jedni od tri dobitnika najvećeg jackpota u povijesti američke lutrije od 656 milijuna dolara, javili su se u lutriju i zatražili svoj dobitak ovoga tjedna te su rekli da će većinu osvojenog novca uložiti, a možda i kupiti novi automobil.

Merle Butler (65), bivši agent osiguranja, i PatriciaButler (62), koja je radila u više tvrtki, jedini su dobitnici ovog jackpota čiji je identitet javno objavljen jer to zahtijeva država Illinois.

Na dobitni listić su potrošili 3 dolara, a dobili su 218 milijuna dolara. Kada je Merle rekao svojoj supruzi da su osvojili jackpot ona se nije mogla prestati smijuljiti i Merle kaže da je njezino smijuljenje trajalo četiri sata, ne zato što joj je to bilo smiješno, nego zbog sreće.

Ovaj umirovljeni par vjerojatno će nakon ovog dobitka otkriti da ima puno rođaka za koje nikada nisu čuli.

Najveći jackpot u povijesti američke lutrije osvojili su dobitnici koji su listiće kupili u američkim saveznim državama Marylandu, Illinoisu i Kansasu.

Dobitnici iz Marylanda i Kansasa ranije su se javili, ali su tražili da se njihova imena ne objavljuju.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Play ponuda

Više s weba