Play ponuda
Play ponuda
NIZOZEMSKI ZAŠTITNI ZNAK

Upoznajte najstarije prostitutke na svijetu

Zaboravite tulipane, klompe, bicikle i Van Gogha. Nizozemska ima još jedan zaštitni znak - nevjerojatne blizanke Fokkens! Te vremešne dame već pola stoljeća iz izloga četvrti crvenih svjetiljki mame mušterije! Postale su toliko popularne da je o njima snimljen i film, a na televiziji dijele savjete o modi.

RTL/ 19.9.2012. u 18:21
Play ponuda

Naizgled posve obične bake. Malo tko bi znao da su Louise i Martin hodajuće ili prije ležeće legende Amsterdama. U pedeset godina koliko mame prolaznike, više od stotinu tisuća muškaraca nije odoljelo njihovim čarima.

Život im nije bio lak. Louise je postala protitutka jer ju je na to natjerao vlastiti suprug, da donese više novca njemu i njihovo troje djece. Martine joj se pridružila jer je vidjela da će tako zaraditi više novca nego kao čistačica u istom bordelu. Osobito ako sestre dijele mušteriju.

Louise je zanat napustila jer zbog artritisa više nije mogla izdržati neke položaja. Martine je pak još uvijek dovoljno vitalna da pošteno zaradi svoju plaću. Stalne mušterije znale su da će uvijek dobiti dobru i kvalitetnu uslugu. U pedeset godina koliko su zajedno bile u optjecaju, postale su amsterdamske legende. Otrgnule se raljama svodnika i osnovale vlastiti posao, čak i prvi samostalni sindikat prostitutki.

Novi dokumentarac o njima postaje hit. Sestre blizanke u svojoj su Nizozemskoj postale prave zvijezde. Sad na televiziji dijele savjete o ljubavi, koje seksualno pomagalo odabrati, pa i o tome kako se primjereno odjenuti. Čak ako ljudima i ne odgovara njihov ukus, moraju se zamisliti kolike tajne ove sestrice čuvaju.

Jest da su sestrice ušle u sedamdesetu godinu i mušterije su postale nešto izbirljivije, ali još uvijek muškarcima mogu ispuniti vječiti san - da se poigraju s dvije blizanke odjednom.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRISJETILI SMO IH SE

Zaboravljene hrvatske missice: Martina je bivša Todorićeva snaha, Tajana se razvela, a nakon romanse s Rakitićem, Ivana Vasilj je 'nestala'

Play ponuda

Više s weba