Ostalo

Upoznajte najstrašniji par 21. stoljeća!

Dvoje švedskih ubojica, poznatih kao 'Skara kanibal' i 'Žena vampir', upoznali su se u psihijatrijskoj ustanovi. Iako neće tako skoro na slobodu, planiraju vjenčanje i nadaju se da će jednog dana moći živjeti zajedno.

S.M.
03.02.2012 14:56

Švedski ubojice, 33-godišnji "Skara kanibal" Isakin Jonsson i 23-godišnja "Žena vampir" Michelle Gustafsson definitivno su najstrašnji par 21. stoljeća!

Naime, Gustafsson je osuđena 2010. jer je u Stockholmu nasmrt izbola oca četvero djece. Na svom blogu objavljivala je pjesme o ubijanju, a obožava se odijevati kao vampirica.

Jonsson je pak osuđen u ožujku 2011. jer je ubio svoju djevojku, majku petero djece. Nakon što ju je nasmrt izbo nožem, odsjekao joj je neke dijelove tijela i pojeo ih.

Njih dvoje upoznali su se u psihijatrijskoj ustanovi. Počeli su se dopisivati putem chata, a 9. prosinca su se i zaručili.

Iako neće tako skoro na slobodu, nadaju se da će jednog dana ipak živjeti zajedno. "Volim Michelle. Nikad nisam upoznao nekog poput nje. Volio bih nastaviti živjeti normalnim životom, u skladu sa zakonom", izjavio je Jonsson.