Ostalo

Upoznajte novi IT par na našoj domaćoj sceni

On je Izet Hajrović, pojačanje u zagrebačkom Dinamu. U Zagreb je stigao sa suprugom Lejlom. A svojim modnim izričajem ovaj par nikako ne može proći nazapaženo

Ana Miščević - Tabloid.hr
14.04.2018 18:30

Izet Hajrović, 26-godišnji bosansko-hercegovački nogometni reprezentativacu zagrebački Dinamo stigao je u pratnji supruge Lejle s kojom dijeli i ljubav prema šopingu, i to logično - dizajnerskim krpicama.

Njih dvoje početkom su godine doputovali u Zagreb. Advije godine starija Lejla sada ima zadatak pronaći im novi dom jer ovdje planiraju ostati neko vrijeme. Hajrovići, rođeni u Švicarskoj, kad je odabir stana u pitanju, prilično su skromni. Tako su i odrastali.

"Moji roditelji su uvijek pružili najviše što su mogli. Išla sam u privatne škole. Vodila sam administraciju. Radila sam i u jednoj galeriji u Zurichu, a budući da je tojedna od top 10 galerijana svijetu imala sam priliku surađivati s KarlomLagerfeldom, Stalloneom. .. ", rekla je Lejla.

No otkako je upoznala Izeta - posvetila se njemu i njegovoj karijeri. Od prvog su dana znali da su stvoreni jedno za drugo.

"Ipak sam ja prvi prišao. To je stara škola. Izašao sam sdruštvom u kafić. Prišao sam joj i počeli smo priču i sve se nekako spojilo", kaže Izet.

Sad će četvrta godina kako su u braku, a svaki zajednički trenutak, i nakon 6 godina veze, im je kao prvi.

"Kod Izeta sam odmah osjetila da je on stvarno iskren i neiskvarena osoba i baš zato što smo se tako mladi upoznalije to super kombinacija", smatra Lejla.

Idealnu im kombinaciju ne kvari ni ona fama - gdje su nogometaši, tu su i lijepe žene.Lejla ne strahuje ni od kakve konkurencije.

Njih dvoje sreću pronalaze i u modi. Vole brendiranu i skupu odjeću, a modni im izričaj ne dobiva uvijek samo pozitivne komentare. A jako skupe su joj i omiljene čizme - YSL s kristalima koje nosi i Rihanna, a cijena im je vrtoglavih 60 tisuća kuna!

"Nisam ih doduše još nikad ni obuklajer nisam imala još tu priliku, jer su stvarno ono over the top", kaže Lejla.

'Exkluziv' gledajte svake subote i nedjelje u 17:50 na RTL-u, a propuštene emisije pogledajte besplatno na RTL Play.