Play ponuda
Play ponuda
ZAVOLIO LJUDE

Upoznajte otkačenu i simpatičnu vjevericu Šimu

U dva mjeseca riješio je sve probleme! Pronašao je posao, stan i najbolju prijateljicu! Vjeverica Šime maskota je veterinarske klinike u Poreču i miljenik je svih veterinara, a svakog pacijenta dočekuje na prijamnom pultu!

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL
RTL/ 8.8.2013. u 18:15
Play ponuda

Ovo je Šime, ima dva mjeseca, i za razliku od pripadnika svoje vrste, ne boji se ljudi, životinja i ne živi na drveću.

Prije mjesec dana stigao je u veterinarsku stanicu u Poreču - jadan i bespomoćan. Ispao je iz gnijezda kojeg je dijelio da svojom braćom, pa su ga na rubu života - slučajni prolaznici odveli veterinaru.

No, dogodilo se čudo, i Šime se potpuno opravio. Bočicu s mlijekom zamijenio je sjemenkama, lješnjacima, lubenicom i najdražom mu mrkvicom, a težina mu se popela do zavidnih 10 dekagrama.

A sada se ne odvaja od svoje spasiteljice i veterinarke Katje Krivičić s kojom spava, ide na posao, igra se, skače joj po ramenima, glavi i ponekad je ometa u poslu.

Vjeverica Šime za sada ostaje u Poreču - na ramenima ili u džepu svoje veterinarke. Poput psa ili mace dolazi joj u krilo, traži pažnju, maženje i češkanje. Neustrašiva je i jako znatiželjna, a boji se tek iznenadnih naglih pokreta, ili glasnih zvukova.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Slab na influencerice

Bivša mu je nakon prekida posvetila pjesmu? Rasta je prije zajedničkog života s Martinom ljubio kolegicu

Play ponuda

Više s weba