Ostalo

Upoznajte Quentina i Anastasiju - par koji je na plastične operacije potrošio 320 tisuća dolara!

Anastasia i Quentin otišli su toliko daleko u svom naumu da što više nalikuju svojim idolima, Barbie i Kenu, da su potrošli astronomske svote novca

Marija Pajić
23.10.2015 18:29

"Dopustite da se predstavim, moje ime je Quentin. Imam 23 godine i dolazim iz Pariza. Smatram da sam novi Ken - proizveden u Francuskoj", ponosan je svojim postignućem Quentin.

A kao i uz svakogpravogKena, uz njega je i Barbie, njegova djevojka Anastasija.Jedan sudbonosan susret na mondenoj jahti prije nešto više od 10 godina bio je dovoljan da se brže bolje bace na ostvarivanje svojih snova.Kako bi što više nalikovali na svoje idole, potrošili su nevjerojatnih 320 tisuća dolara.

"Ja uživam živjeti kao Ken. prolaziti kroz dan kao Ken i odijevati se kao on", priznao je Quentin.

Njih dvoje praktički žive kod svog plastičnog kirurga jer rijetki su dijelovi tijela koje Quentin i Anastasija nisu operirali.

"Anastasija je moj alter ego, ona je ženska verzija mene i moj najbolji prijatelj", kaže Quentin.

U moru sličnih i jednakih, Quentin je uvjeren da je baš on poseban.

"Smatram da sam ja najbolji Ken jer imam taj francuski štih. Ljudi to vole, jer je elegantno. Kada vidim ostale Kenove diljem svijeta, smatram ih jeftinom verzijom mene. Ja sam čisti luksuz", ponosi se svojim postignućima Quentin.

Luksuz je to koji im, u njihovu slučaju omogućuju roditelji, vjerojatno još uvijek nesvjesni da su njihovi nasljednici tek na pola puta lutkarske trasformacije.