Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
svi su ludi za njim

Upoznajte vruću svjetsku zvijezdu - Zombie Boya!

Iako izgleda zastrašujuće, danas je jedan od najtraženijih modela na svijetu i miljenik Lady Gage za kojeg se otimaju modni kreatori. Pogledajte priču o Zombie boyu!

RTL/ 30.4.2012. u 19:27
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rick je rođen u Montrealu, a kao klinac je živio na ulici i zarađivao perući prozore na automobilima. S petnaest godina je završio u bolnici zbog tumora na mozgu. Spoznaja o prolaznosti života  potaknula ga je da postane drugačiji, svoj.

"Kažu da je ljepota u očima promatrača. Mijenja se od osobe do osobe, svatko ima svoje mišljenje i ideju što je lijepo. Kreativnost dolazi iznutra. To je ono što nas čini živima, to je ono što nas čini ljudima", objasnio je svoje stajalište Rick Genest, model i performer.

Prvu je tetovažu napravio sa šesnaest godina, a s dvadeset i jednom započela je njegova transformacija. Gotovo dvadeset tisuća dolara i šest godina poslije 'umjetnost raspadajućeg leša' prekriva osamdeset posto tijela, kako mu tepaju, Zombie Boyja.

"Kako sam stario, tako se povećavao broj mojih tetovaža. Bilo je nekako prirodno. Dok sam bio tinejdžer, oduvijek me je privlačilo snimanje filmova i glazba. Sviđali su mi se horor filmovi, želio sam i ja umočiti ruke u krv", kazao je Rick.

Osim u krv, do grla se uvaljao u showbizz, a proslavio ga je spot Lady Gage. Glumio je i u videu mlade poljske pop pjevačice, nosio revije svjetskih dizajnerskih faca, snimio brdo reklama i editorijala.

"Volim modu. Na putovanjima uvijek odsjedamo u hotelima s pet zvjezdica, vrlo šik mjestima. Prije sam visio po slamovima. Volim sam izrađivati odjeću, prilagoditi je sebi", rekao je.

Danas je jedan od najpoželjnijih modela, druži se sa svjetskom elitom, a do početka prošle godine nije mogao dobiti čak ni putovnicu. Visoka cijena, ali na kompromise nikada nije bio spreman.

Upravo zato nije niti bitno koliko ima onih koji ga obožavaju, a koliko onih koji ga ne razumiju.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VREMEPLOV

ZLATNO DOBA MANEKENKI I STARLETA! Ovako su se prije 16 godina zabavljale domaće zvijezde na izboru za Kraljicu Zagreba

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba